Skjegg Styles for menn

Skjegg og bart skille menn fra gutter. Denne skrive opp utforsker noen av de beste skjegget stiler for menn.
Skjegg styling øker verdien til et godt skulpturert ansikt eller kompensere for manglene av et ansikt. Menn med kule skjegg stiler, skiller seg ut på grunn av deres modne og stilisert ser. Skjegg styling og barter tilby menn, en mulighet til å eksperimentere med forskjellig utseende. Hvis du er lei av din vanlige rene barbert utseende, vokse skjegg og eksperimentere med noen nye skjegg stiler. Ingen må vite hvordan å vokse et skjegg fordi, den vokser på egen hånd! Men du kan lære å style den.
Det var en tid da menn uten barter eller skjegg var utenkelige. I dag, den (såkalte) metro-seksuell menn liker å være rene barbert. Men, skjegg er tilbake på moten, takket være fantasifulle nyeste skjegg stiler sported av mannlige kjendiser!
Historien forteller at Abraham Lincoln ble rådet av ei lita jente gjennom et brev, som hun trodde det skulle passe best sin lange ansiktet og legg klasse. Lincoln lyttet til den lille jenta, og nå har vi ikke kan forestille seg hvordan Lincoln ville sett ut uten skjegg hans! Skjegget endret utseende og rikdommene til Lincoln tilfeldigvis!
Selv er jeg ikke sikker på om økende skjegg ville hjelpe deg i clinching presidentskapet av USA, vil du sikkert dra nytte av de beste skjegg stiler for menn som jeg listen her. Komplimenter fra damer vil sikkert bevise mitt poeng til deg. Beard styling, liker all slags hår styling er en kunst, og dette handler om ideer og improvisasjoner. Så her presenterer jeg noen av de beste skjegget stiler for menn, for gjennomlesing din.
Best Skjegg Styles for menn, Her er en liste over noen av de mest trendy og beste skjegg stiler for menn:
Chin Curtain Beard Styling, Dette er et skjegg style laget populær av Amish samfunnet. This skjegg stilen er markert med en tynn eller tykk gardin av hår vokst bare på den nedre delen av ansiktet, bare langs jawline og uten bart. Haken gardin, som navnet antyder strekker seg fra kinn mot kinn. Det er en kul skjegg stil å prøve ut.
Fippskjegg Beard Styling, The fippskjegg er en hel klasse av forskjellige skjegg stiler markert med ansiktshår bare begrenser seg til haken området. Inspirert av mannlige befolkning av geita samfunnet, er dette et godt skjegg stil. Jeg har selv prøvd ut dette og det ser ganske kult!
Fransk Beard Styling, Dette er en kombinasjon av en fippskjegg, festet med en bart av en liten skjegg bro. Det er en ganske sofistikert skjegg stil og er personlig anbefales!
Soul Patch Beard Styling, Dette er en liten flekk med skjegget under leppene og over haken uten bart og ellers ren barbert ansiktet. Du kan gi det den formen du vil, men et trekantet spiss man ser godt.
Halm Beard Styling, jeg tror ikke jeg trenger å forklare halm til deg. Dette er en lys todagers vekst av skjegg som ser bra ut på enkelte ansikter.
Kinnskjegg Beard Styling, Dette er et skjegg stil som strekker seg fra templene, og fortsetter ned langs kjeven. Det kan eller ikke kan være ledsaget av en bart.
Velge skjegg stiler for menn; Nå som du vet noen av de siste skjegg stiler, vil vi diskutere hvordan å velge en som passer deg! Beard styling kan forbedre eller kompensere din naturlige ansiktstrekk. Ulike skjegg stiler passer forskjellige menn, ifølge deres ansiktstrekk. Beard styling kan velges i henhold til form og elementer av ansiktet. God skjegg stiler ser kanskje ikke bra ut på hvert ansikt. Her er noen tips om hvordan du kan velge mellom forskjellige stiler av skjegg, den som er riktig for deg. , Hvis du har et rundt ansikt, er fippskjegg en god idé for deg som det gjør det synes lenge. Unngå at kinnskjegg. , Hvis du har en lang ansiktet, da unngår fippskjegg, og går for skjegg tykk på sidene. Holde kinnskjegg er en god idé. ; Hvis ansiktet ditt er oval i form, kan du fritt til å prøve noen av disse skjegg stilene som nesten alle vil se bra ut på deg. ; Håper dette skjegget styling artikkelen inspirerer deg til å prøve ut disse kule, og ulike stiler av skjegg. Eksperimenter med skjegg styling, og har det gøy!