Splitting Negler

Spiker er i utgangspunktet laget av et materiale som heter keratin, som er porøs. Spiker, sammen med hår og tenner, og er et vedheng i huden. Nå blir porøs, det er mye rom for neglene å splitte. Denne tilstanden av å splitte negler er medisinsk kalles onychoschizia (jeg vet det vanskelig å uttale!). Før vi kommer inn på hvorfor og hvordan neglene splittet og hvordan det kan unngås, er det nødvendig å vite hva er deler av en fingernegl.De er neglene, spiker groove, lunula og eponychium. Nail plate er gjennomsiktig og harde delen laget av keratin lag. Deretter spikeren sporet er guiden, regi negl vekst og ligger ned sidene av neglen fold. Den døde huden rundt hårstråene er eponychium og lunula er den hvite halvmånen figuren plassert på bunnen av neglene.
Det vil bli lettere nå å forstå årsaker og kurer for splitting fingernegler, nå som anatomi av neglen er blitt beskrevet. Så følgende er årsakene til hvorfor negler splittet.
Årsak til Splitting Negler
Overdreven eksponering for vann og vaskemidler: Dette er en av de viktigste årsakene til negl splitting. Ta forholdsregler når du må eksponere hendene til sterke vaskemidler. Bruk hansker så mye som mulig i scenarier, spesielt som vasking, rengjøring og hagearbeid. Ikke holde hånden dynket i vann over lengre tid. Det er stor invitasjon til infeksjoner og all slags unødvendige ting!
Overdreven Bruk av Nail Polish Remover: Dehydrering av negler kan følge på grunn av utilbørlig bruk av neglelakkfjerner. Oljen mellom lag av neglen fiber er absorbert av neglen polish remover, som resulterer i peeling og splitting. Hvis du har med tvingende bruke den, fukte negler etter du har brukt en neglelakkfjerner.
Mangelfull og Wrong Care: En feil type neglefil eller feil metode for innlevering er en annen årsak til ødelagte negler. Når du filen, filen fra kant mot midten eller i det minste én retning. Unngå filing frem og tilbake. La neglene vokse en par millimeter før du begynner filing dem. I stedet for en metall-fil, bruk en grit Emery bord.
Infeksjon: En spiker soppinfeksjon kan meget sannsynlig være grunnen til splitting negler. Disse infeksjonene føre til at neglene til å svelle og bli tykk. Så hold neglene infeksjon gratis.
Dårlig Die: Kalsium-mangel kan føre til brittleness og oppsplitting av negler. Påse at dere er forbruker alle de essensielle næringsstoffer og drikke masse vann. Hvis dietten viser seg litt mangelfull ta vitamin eller beslektet tilskudd etter samråd med lege. Så gå manngard på neglen helse.
Alt dette er ikke en veldig behagelig scenario, men den gode nyheten er at denne skaden kan kontrolleres. Videre, kan det gjøres uten mye arbeid også. Så her går.
Cure for Splitting Negler
Være skånsom: Dersom du ønsker å ta godt av dine negler, unngå over eksponering for situasjoner der de ville bli torturert. Reduser traumer til neglene så mye som mulig, mer så hvis du er i et yrke der du arbeider maksimalt med hendene. I så fall, hansker for å beskytte neglene. Ikke har overdreven nail art pryder fingrene.
Kutt ned på Nail behandlinger: For mye bruk av neglelakkfjerner og bruke et lag med neglelakk med nylon fiber, og ikke forlater neglelakk for maksimal mer enn en uke, vil unngå svekkelse av negler. Hold neglene korte med skikkelig avrundete spisser. Også endre manikyr økter.
Fukte Spiker og Unn dem: en lanolin basert fuktighetskrem brukes på fingerneglene kan håndtere svært godt med problemet splitting negler. Så fukte dem. En annen ting du kan gjøre er å bruke en blanding av honning og lime til spikere styrke dem.
Minimum Eksponering for Vann: Hvis du er for mye til parabolen vask og renhold og lignende ting, slitasje bomull foret gummihansker å redde hendene mot fuktighet. Øv det samme når du arbeider med alle typer kjemikalier og vann.
Det er veldig mindre sannsynlig, at splitting neglene kan være et underliggende helseproblem, men det kan ikke være helt utelukkes. For umiddelbar, hypokalsemi, skjoldbruskkjertelen problem, nyre problem eller noen form for ernæringsmessige mangel. Så hvis du er skeptiske, bare sørge for at det ikke er noe sånt.
Øv alle neglepleie metoder og ta alle nødvendige forholdsregler. Spikre splitting negler!