Reading Body Language: Eksempler på Body Language

Ordspråket eller det gamle ordtak handling taler høyere enn ord holder stikk. I en aktuell situasjon, selv om du ikke kommuniserer verbalt, snakker kroppen volumer ved å avsløre dine følelser og følelser. Kroppsspråk og non-verbal kommunikasjon går hånd i hånd.
I dag er kroppsspråk en del av utvalgskriteriene på en jobb intervju. En kandidat er kanskje ikke klar over at det er noen blant de intervjuet panelet som studerer hans kroppsspråk. Kroppsspråk leses ved å observere kroppen holdning, øyet bevegelser og rytmen av pusten. En av ferdigheter, en menneskelig ressurs leder bør ha, er evnen til å lese kroppsspråk. Ville dette hjelpe ham mens gjennomføre intervjuer eller formidle opplæring til ansatte. Reading kroppsspråk er en ferdighet som kan være ervervet gjennom utdanning og praksis.
Rådgivere, psykologer og psykiatere er flinke til å tolke kroppsspråket til sine klienter. Ved å lese kroppsspråk, rådgiver eller en psykolog er i stand til å forstå problemet med sin klient og foreskrive den rette typen terapi.
Hæren og politiet bruker også kroppsspråk tolkning teknikker for kriminalitet etterforskning. Den undersøkende offiserer se etter kjennetegn i kroppsspråk av kriminelle eller anklaget for å avgjøre om han snakker sant.
Eksempler på Body Language
Husk, i et sektordiagram til kommunikasjon, er 70% opptatt av ikke-verbal kommunikasjon. Nonverbal kommunikasjon inkluderer kroppsspråk, bevegelser og tone i stemmen. De delene av kroppen vurderes samtidig lese kroppsspråk er:; Hode - ansikt, panne, øyne, øyenbryn, kinn, hake, munn; Arms - albue, hender, fingre, ben - knær, fot; Torso - skulder, rygg, hofter ; Her ser vi på et par eksempler på kroppsspråket.
Body LanguageInterpretation, Biting nailsNervous, Usikre, Drumming fingersRestlessness eller Utålmodighet, Steepling fingersDisplay av myndighet, Influence, Open palmsExpression av oppriktighet, Innocence, Rubbing både handsAnticipation, Utålmodighet, Hvile kinnet på handThinking, Evaluering, Doble armene over chestDisagreement, Turgåing til og tilbake med hendene foldet behindFrustration, Fornemming; Eyes downcastGuilty, kjedsomhet, gni eyesDisbelief, Tvil, gniing broen på noseUncertain, Avslag, Hvile hodet på palmsBoredom, Despair, Head skrå til en sideShows interesse, lytte, Hands på hipsAggression, Autoritativ; Brisk walkingExudes selvtillit; Kicking foten din når du går eller sittingSigns av kjedsomhet; sitte med hendene bak hodet og beina stretchedRelaxed, Selvsikker og Thinking, skeive forwardDisplaying Renter
Body Language på arbeidsplassen
Det er viktig å vise en positiv kroppsspråk på arbeidsplassen for å styrke et sunt arbeidsmiljø, og også å opprettholde en godt samarbeid med nærmeste overordnede og kolleger. En-til-en møter eller team møter som en del av en bedrift organisasjon; hjelpe disse møtene manageren til å forstå de problemene hans team og også etablere et godt samarbeid. Team møter og teambuilding bidra til å motivere laget, og påberope seg en samlet ånd av laget. Å skape bidrar arbeide atmosfære, er det nødvendig for lederen å vise en imøtekommende og empatisk kroppsspråk. Ta en titt på noen av eksemplene på arbeidsplassen kroppsspråk.
Kroppsholdning - Enten manager er enige eller interessert i samtalen kan forstås ut fra hans kroppsspråk. Hvis han står med sin fot og kroppen vendt mot deg, det vil si speiling kroppen din positur, så det er et sikkert tegn at han er enig med deg. Da hans kroppsholdning er ikke speiling det av deg betyr det at han er ikke enige med deg. En leder og en medarbeider som ønsker å etablere et godt forhold til hverandre bør speile deres kroppsholdning. Dette er en ikke-verbal tegn på at to mennesker tenker langs de samme linjene.
Korslagte armer - Hvis leder eller den ansatte er satt med armene krysset stramt over brystet, er det i defensive posisjoner. Det betyr ganske enkelt at han ikke er enig med deg. Selv om man er enig med det du hører, krysse armene over brystet viser en negativ holdning. Så det er bedre å sitte eller stå til armene uncrossed. Hvis du ønsker å krysse armene er det alltid bedre å krysse den på fanget.
Ansiktsuttrykk og Eye Contact - One's uenighet eller avtale gjenspeiles på ens ansikt. Ansiktet er speilbilde av det indre følelser som sinne, frykt eller tristhet. Ansiktsuttrykk avslører sine følelser i et gitt situasjon.
En annen viktig kroppsspråk øyekontakt. Hvis en person gjør en øyekontakt med deg, er det et tegn på interesse. Men hvis hans øyne er bedrøvet han skjuler noe, eller det kan være ute av skyld.
Reading kroppsspråk blir brukt av mange organisasjoner i næringslivet som en del av deres arbeidskraft bemanning. Kroppsspråk er et veldig stort, men et interessant emne. Kroppsspråket spiller en viktig rolle i teambuilding og også i å etablere gjensidig forståelse mellom to eller flere personer.