Rengjøring Tips for Patio Furniture - Hva er den beste måten å rengjøre hagemøbler

Om sommeren er en koselig og behagelig patio møbler ved bassenget alt du trenger for å tilbringe kveldene med venner og familie. Patio møbler hjelper oss til å slappe av i det naturlige miljøet. For å opprettholde patio møbler du må legge i litt tid, og innsats. Patio møbler er utsatt for snø, støv, skitt, regn og sol. Alle disse faktorene gir dem et shabby, snusket titt. For å hjelpe dem gjenvinne sin gamle skjønnhet, er det viktig å rengjøre dem. Den grunnleggende rengjøring tips for patio møbler gitt her vil løse spørsmålet ditt om hva som er den beste måten å rengjøre patio møbler.
Rengjøre Tips for Wood Patio Furniture, første, rent hele overflaten av veden patio møbler med hjelp av en tørr børste for å fjerne løst støv-og rusk. Gni ripete eller chipped overflater av tre med sandpapir for å gjøre overflaten selv. Ta en bøtte med lunkent vann og tilsett litt mild såpe inn i den. Bruk den til å rengjøre tremøbler med hjelp av en svamp. Pass på at du presse ut det meste av overflødig vann fra svampen før du bruker den til skogs ellers polering av tre kan bli berørt på grunn av vaskemiddel. Vask av tre flaten med rent vann og la den tørke under solen. Den beste måten å rengjøre tre patio møbler er med tre vasker. Følg retningslinjer gitt av produsenten til å bruke tre vask. Deretter skyller du den av med vann og tørk av med et håndkle. For hensikten med vern av tre patio møbler fra utendørs elementer spesielt oljer som teak olje er tilgjengelig i markedet. Du kan bruke et lag med baby olje eller vegetabilsk olje i tillegg.
Rengjøring Tips for Smijern Patio Furniture, Smedarbeid patio møbler besitter begge, kraft og skjønnhet. Iron patio møbler må du være ekstra forsiktig ettersom det blir korrodert pga rust. Det første trinnet for å rengjøre jern patio møbler er sliping av jern overflate å bli kvitt rust merker, og tørke den ren. Bruk deretter ett strøk grunning og maling på den. De fleste produsenter gir en touch-lakk kit, sammen med smijern patio møbler. De er enkle å bruke hvis du leser bruksanvisningen nøye. Når smijern overflate ikke har rust, er en enkel rengjøring nok. Sug et lite stykke tøy i blandingen av vann og mildt vaskemiddel og tørk av møbler med det. Som du har brukt et mildt rengjøringsmiddel, vil avslutningen av smijern være intakt. Prøv å holde jern patio møbler under plast dekker slik at den er beskyttet fra luft-og fukt.
Rengjøring Tips for Plastic Møbler, plast møbler kan rengjøres ganske lett. Du kan tørke dem med oppvaskmiddel og vann. Dypp en svamp ned i vannet og gni den over overflaten, og la løsningen å bo over overflate for noen minutter. Ta ut smuss og rusk fra sprekker ved hjelp av en gammel tannbørste. Skyll dem grundig med vann og la den under solen for å tørke opp. En naturlig rensemetode kan brukes til å rengjøre plast patio møbler. Forbered en tykk pasta med varmt vann og bakepulver. Bruk en våt svamp for å bruke lim over hele møbler i et tykt lag. Skrubbe sprekker og annet smuss-liggende områder med en mild hånd. Deretter, skyll grundig med vann.
Rengjøring Tips for Aluminium Patio Furniture, oppvaskmiddel er den beste rengjøringsmiddel for aluminium patio møbler. Lag en blanding av oppvaskmiddel og vann. Dypp en ren bomullsklut inn den og gni den på overflaten av møblene å bli kvitt flekker og jord. Skyll grundig med hjelp av hageslangen. Tørk av vannet med en myk, tørr klut. Så, ta noen høy kvalitet som ikke riper bilvoks, og gjelder den over aluminium overflate med en myk klut. Når voksen er tørr, buff den av å få en blank overflate. Dette vil beskytte aluminium mot korrosjon.
Jeg håper dette bidrar du forstår hva er den beste måten å rengjøre patio møbler. Til slutt, jeg vil gjerne dele med dere to mer rengjøring tips for patio møbler. Først bruker aldri slipende rengjøringsmidler eller børster for patio møbler, som de vil lage riper i overflaten. Sekund, for mold fjerning av tre patio møbler, bruke en blanding av halv kopp blekemiddel i en liter vann på dem.