Rengjøring Wood Decks - Hvordan Renhet en Wood Deck

Tre dekk er en kostbar investering, og krever rensing med jevne mellomrom for å beskytte dekk fra råtnende eller flekker. Tre dekk konstruksjon er en vanskelig oppgave, men dekk rengjøring er vanligvis ganske enkel. Over tid, overflaten av tre decks bli matte fra eksponering til luft, sollys og skitt. De fleste mennesker ikke glem å vaske bilene sine, men overser rengjøring av tre dekk. Rengjøring tre dekk er den rimeligste måten å restaurere og bevare den naturlige fargen i treverket. Med riktig rengjøring, vil dine dekk vare mye lenger og vil beholde det nye utseendet på mange år. Slik rengjør ett dekk.
Deck Cleaner
For optimale resultater, er det viktig å bruke riktig rengjøringsmiddel. Blekes og vaskemidler er effektive i å fjerne smuss. Trisodium fosfat (TSP) er ofte brukt for å fjerne fett og sot. TSP er en alle formål renere og har vært i bruk i år. TSP er generelt blandet med vaskemiddel for rengjøring jobber. Oksygen bleach er et av de tryggeste måten å rengjøre et tre dekk. Det er ikke-giftig og kan nesten fjerne eventuelle flekker. Hy-Tech House Wash er en pulverisert konsentrat sammensatt av oksygen stranden for effektiv rengjøring. Det er miljøvennlig og vil ikke skade tre dekk. Som håndtering problemer er ofte forbundet med dekk rengjøringsmidler, er det bedre å bruke gummihansker og vernebriller når du bruker disse rengjøringsmidler.
Hvordan rengjøre en Wood Deck
For det første, fjerne alle elementene fra dekk. Før du søker rengjøring løsning, må du dempe dekk overflaten med vann. Bland oksygen blekemiddel med varmt vann i en bøtte. Den anbefalte forholdet er 6 oz av blekemiddel til hver liter vann. Du kan også ta hjelp av et toalett børste røre i blandingen slik at blekemiddel pulveret oppløses fullstendig i vann. Nå setter blanding på en standard sprøyta, og spray på dekk. Bruk den sjenerøst og la den bli stående i minst 15 minutter. Dette vil bidra til å fjerne vanskelige flekker. Ta en stiv børste og skrubb tre dekk. Du kan også bruke et toalett børste til å skrubbe rundt rekkverket. Skyll grundig med vann. Hvis du ønsker å bruke andre rengjøringsmidler som nevnt ovenfor, gjelder dem som per produsentens anvisninger.
En høytrykksvasker er vanligvis brukt til rengjøring av store dekk. Disse makt maskinene gjør jobben effektivt og innen kort tid. Høytrykksvaskere gir deg muligheten til å bruke rengjøringsmidler. Men, er dette ikke nødvendig som deres vaske handling er dyktige nok til å kvitte seg med grus og smuss. Men disse maskinene genererer ekstreme trykk som kan fjerne veden finish. Dette vil redusere holdbarheten av tre, la det med en grov overflate. Eksperter anbefaler et lavt strøm høytrykksvaskere (1 500 psi eller mindre) som har et stort fan spissen. De gjør en flott jobb med å rense dekk uten å skade treverket finish.
Så hvis du ønsker å beholde utseende på tre dekk, rengjøring er et must. Faktorer som bruken, vær, fuktighet og UV-stråling avgjøre behovet for og hyppigheten av renhold.