Hvordan være en vellykket Flirt

Vellykket flørte ikke ment bare for fet på hjertet. Shy gutter og jenter kan også mestre 'fine kunsten flørting!' Vel, kan ufarlig flørting aldri virkelig forårsake sorg til andre. Faktisk er flørting anses å være den mest behagelige måten å kommunisere med medlemmer av motsatt sex! If du flørte, uten noe hensikt om å skade den andre personens følelser, kan du til og med ende opp i et langvarig forhold! Flørting kan betraktes som en måte å gjøre samtalene mer interessant. Det burde ikke gjøre du synes virkelig desperat etter ett forhold! Tross alt, kan en slik atferd være en turn-off, og du vil ende opp repelling personer i stedet for å tiltrekke seg gutter eller jenter rundt deg. Mens noen er ekspert på flørter, andre må jobbe hardt mot det! Vel, alle sjenerte gutta og jenter, komme ut av shell din og føler trygg om deg selv. Ta en titt på disse tipsene for å være en vellykket flørt og hvem vet? Du kan ende opp med personen du drømmer virkelig snart.
Hvordan være ett Vellykket Flirt
Unngå prøver å være noen andre, litt av vidd og et snev av humor, massevis av selvtillit og en flott holdning. dette er hva man trenger for vellykket flørting! Å ha tro på seg selv er nødvendig å være en vellykket flørt. Du må være klar over dine positive egenskaper å finne en god samtale. Du bør unngå å vises som om du er markedsføring selv. Det bør være naturlig og dette kan skje bare når du opptrer ditt sanne self! Det er ikke noe vits i å være noen andre fordi du ikke kan bære det bildet lenge selv om du ender opp med en uimotståelig dato.
Bruk kroppsspråk til å kommunisere, Når du famler etter ord, kan kroppsspråket komme til unnsetning. Kroppsspråk er nyttig å kommunisere dine innerste tanker og følelser. Pay nøye oppmerksomhet til måten du snakker. Bruk tonal varianter når du er flørte! Et ekte, varm smil og direkte øyekontakt er også en del av flørting! Hvis du tror personen interessert i deg, et raskt kyss mens samtaler er også fint hvis du er kjent med ham / hennes. Kvinner kan spille med håret og smykker. dette gir en direkte signal om din interesse i andre personen. Menn kan kjøre fingrene gjennom håret og flash en varm, sexy smil!
Legg til et snev av humor, Kvinner elsker menn med stor sans for vidd og humor. Legge en morsom vri til hva du sier og være trygg når du gjør det. En touch av humor i samtalen ville forlate hverandre på en høy og også lette situasjonen. En kvinne med en morsom-kjærlig naturen kan også utstillingsvindu henne vidd mens slående en samtale.
Bruk subtile compliments; Genuine compliments vil sikkert hjelpe deg få ekstra brownie poeng. Menn trenger ikke gjøre noen overdrevet forsøk, men husker å kompliment kvinnen før du, spesielt hvis hun har gjort en ekstra innsats å se henne fantastisk best! Subtile og ekte komplimenter er alltid velkommen som de gjør føler en person virkelig spesiell. Kvinner kan kompliment sin mann på ting som er genuint verdt en nevne. Det kan være på sitt profesjonelle liv eller hvordan du finner ham attraktiv. Uansett hva du sier, uttrykke det med overbevisning!
Unngå over-the-top atferd; Guys, særlig, bør merke at nøkkelen til vellykket flørting er å glemme de cheesy plukke-up linjer. Kvinner har gått utover at og ville være mer moret enn tiltrukket. Og kvinner, husk: Dressing deg utfordrende bør gjøres smakfullt. Tross alt, ville ingen mann som sin kvinne å se ut som hun skriker etter oppmerksomhet!
At du alltid være oppmerksom på hva den andre personen har å si. Dette er noe mange glemmer langs veien! Flørting er gøy og er en ferdighet, men du ville aldri vite med mindre du prøver den samme. Så, kaste hemningene og utforske denne nye dimensjonen ved din personlighet!