Black Mold: Symptomer, Problemer og behandling for fjerning

Den slimete, grønn-sorte flekker som man finner i fuktige steder er kjent som svart mold. Det vitenskapelige navnet for black mold er Stachybotrys chartarum. Alle typer mold er ikke giftige i natur. Men giftigheten av en form kan finnes kun gjennom ulike laboratorietester.
Svart muggsopp er funnet i de fleste hjem. Et hjem som har svart muggsopp på veggene, tak, gulv eller dører er ikke et sunt hjem. (Det er tegnet på sorte soppvekst.) Vektorene eksempel dyr og mennesker bære spores av mold til forskjellige steder. Det spores klamre videre til sko, klær eller strøk av dyrene de kommer i kontakt. Disse sporer trives i fuktige og fuktige områder av en bygning. Muggsopp vokse raskt i kloakk og avløp, og disse kan være giftige i naturen. Forhold til andre former er toksisitet av den svarte mold mindre.
Black mold vokser på fuktig trepaneler, tak, fliser, og vegger, og også på klær. En interessant funksjon med sort mold spores er at de kan overleve i tørre områder som vegger og gulv. Men, for dem overføres, fuktighet er viktig. Når svartsopp er våt, ser det ut til å være skinner og det er slimete å ta på. Hvis du planlegger å rengjøre områder som er infisert med svart molds, først ta hensyn til omfanget av problemet.
Noen av helseproblemer forårsaket av svartsopp og andre typer molds inkluderer:
Hodepine; Sår halsen og viral infeksjon; Skin allergier; Mulighet av hukommelse tap og mild hjerte angrep; Lung lidelser som astma og bronkitt; Kan føre til respiratoriske blødning hos nyfødte; Ikke bare den svarte mold men også andre typer molds kan forårsake alvorlige helseproblemer i babyer, små barn og eldre voksne. Men studiene viser at symptomene på mold helseproblemer vil sannsynligvis minske hvis du blir utsatt til frisk luft.
Hvordan bli kvitt Black Molds
Før du begynner prosessen med å bli kvitt sorte mold, løse problemet med vann akkumulering og fuktighet. Det elektriske utstyr som eksos fans, takvifter, air conditioners og luft coolers kan hjelpe i clearing luftbårne sort mugg partikler. Her er noen tips for å kvitte seg av svart muggsopp.
Husk, den svarte mold Sporene mer farlig når de er tørre. De blir luftbårne, hvis de er rørt. Det første du trenger gjøre er å forsegle rommet du er renhold ved å lukke ventiler og døråpninger med plast ark. Bruk duct kassetter til holde arkene. Plassere en avtrekksvifte like ved en delvis åpnet vindu vil bidra til å channelize luftstrømmen utenfor rommet. Du kan også minimere luftbårne mold spores ved sprøyting luftrenser.
Dersom mold berørt overflaten er tørr, spray litt vann lett å stoppe muggsporer fra å være luftbårne ved rengjøring. Rengjør det berørte overflaten med såpe etterfulgt av en god desinfeksjonsmiddel. Når du har renset de berørte områdene, sørge for å rengjøre upåvirket overflaten også. Den rengjorte Overflaten må være helt tørt å unngå veksten av sorte mold.
Hvis den porøse (bøker, klær, møbler) og ikke-porøse (glass, plast) materialer og gjenstander er angrepet dårlig av svartsopp, ville det være klokt å forkaste dem. Sett alle materialene i en heavy-duty plast søppelsekker og kaste dem i noen deponi.
Moisture kan elimineres ved reparere lekkasjer og av installere avfuktere. Men det ville være klokt å holde hus og andre eiendeler rent og støvfritt. Husk å plassere fukt-absorberende kjemikalier eksempel silika gel blant dine klærne, skinnvarer og bøker. Innimellom bruk ammoniakk blekemidler eller klor blekemiddel å rengjøre fliser og vegger av dine bad; dette ville bidra til redusere veksten av svart mold.