Beach Party Dekorasjoner

Velkommen til sol, sand og surfe! En strand part er den perfekte måten å koble av og slappe av etter en lang, overarbeidet uke. Så i stedet for å tilbringe ettermiddagen brummende om trykkende varmen, kaste en beach party på huset ditt, og nyte den ultimate dose av moro og munterhet. Tro meg, atmosfæren ferdig med den gylne sanden, og den blå havet er nok til å få deg inn i partiet sporet! Men hvis du planlegger en bål, så blendende månen, sølv sanden, og den vakre havet gir deg ekstremt vakre, naturlige omgivelser.
Selv om dette kan sanne for hele personer med stranden rett utenfor dørene, hva om alle de andre som er ikke i nærheten av et tropisk paradis? Vel, er den gode nyheten om at en beach party trenger ikke være planlagt på selve stranden. Alt du trenger for å arrangere your sommeren soirée er å legge til litt fantasi og litt beach party dekorasjoner til bakgården eller veranda å gjøre det levende for dine gjester og få dem i feststemning. Siden det meste av pynt til stranden partiene er lett tilgjengelig i noen av partiet forsyninger butikkene, bare gå nedover midtgangen og velg jazziest dekorasjoner tilgjengelig. Husk å matche den til beach party temaet dekorasjon som du velger. Så enten du velger en rave beach party eller en hawaiisk luau, kan du endre dekorasjoner til å gå med temaet.
Beach Party Dekorasjoner Guide
Siden beach parter er å bli holdt i åpne områder som for eksempel en terrasse eller hage, kan du finne noen funky møbler eller stranden benker. Legg til tropiske frynser til festen ved å bygge en midlertidig hytte på det sted og dekorere den med naturlige blomster. Hvis du heller vil ha festen innendørs, så dekorere veggene med farget papir. Du kan lage utsparinger av et hav scene komplett med tang og tare, haier og fisk og henge dem på veggen ved hjelp av en duct tape.
Dekorere bordet kan være en ekstra moro. Bruk en duk med en strand tema med fargerike tallerkener, kopper, og andre plast-ware. Langs med massevis av tema servise, kan du også pynte tabellen ved å plassere sand, skjell, og plast sjødyr i midten av bordet. Du kan legge til grønt og brunt tropiske palm leaf tekke ved å klippe strimler av grønt og brunt papir og feste den til kanten av bordet og stolene.
Hvis det er en beach party, du må ha litt vann. Sett opp beach party i nærheten av et basseng eller arrangere ett kiddies basseng. Kast i noen oppblåsbare beach baller og se dine gjester gå vill i vannet.
Ingen beach party er komplett uten at varemerket oppblåsbare palmer og rosa flamingoer. Du kan legge til et par av utstoppede dyr som hoppeslott aper på trærne. Legg andre stranden utstyr som badeballer, oppblåsbare leker stranden, snorkle gear, parasoller og liggestoler å fullføre utseendet. Fyll i små plast bøtter med billig spiller solbriller, spade, liten flaske solkrem, eller noen fargerike sjø skall godteri og plassere dem i nærheten av trær.
Hvis du velger den hawaiiske stranden temaet, kan du bruke blomster kranser som part pynt og gi gjestene Hawaiian Leis å ha på. En strand krans laget av flip flops, klare plastflasker med notater inni, sand dollar, og barns solbriller kan henges på døråpninger eller langs veggene.
En flott element å bruke for en utendørs beach partiet er tiki fakler som, når tent opp, gir en flott stemning til stedet.
Så hva venter du på? Go crazy med beach party dekorasjon ideer og kaste inn noen strand spill å legge til moroa. Viktigst, ENJOY festen!