Double Dutch hoppetau

I Double nederlandske hoppe tau, er to hoppe tau holdt i to ender og en eller flere spillere hopper over de to tauene. Dette spillet krever mye koordinering og rask respons, sammen med godt øye persepsjon. Mye konsentrasjon kreves å spille dette spillet. Før gå til grunnleggende om spille Double nederlandsk hoppe tau, la oss ta en titt på historien og opprinnelse dette spillet.
Double Dutch hoppetau - Historie, The hoppe tau er sies å ha utspring i de kinesiske, egyptiske og fønikiske tau-beslutningstakere. Disse menneskene brukt til å lage tau med hamp, og for dette hadde de utviklet en teknikk. I denne teknikken, var en haug med hamp bundet til midjen deres og to tilnærmingene av denne hamp var festet til et hjul. Tauet-beslutningstakere spasertur bakover og samtidig hamp ble levert av løpere til tauet-beslutningstakere. Disse løpere har til å hoppe den forskrudde tau. Disse løpere måtte ha en flott konsentrasjon og øye oppfatning at var viktig å hoppe på vridde tauet. De grunnleggende kravene for å bli gode løper i spinne hamp var, at løperen må ha en god fotarbeid og smidige kropper til å hoppe nøyaktig på den forskrudde tauet. Dette sies å være mulig originering av Double Dutch hoppe tau. Det sies at familiene av disse løpere og tau-beslutningstakere passerte på denne teknikken fra generasjon til generasjon og dette er dag spilles som et spill.
Men hvordan gjorde navnet Double nederlandske hoppe tau få sin navnet? Det sies at nederlandske nybyggere ved bredden av Hudson elva, førte dette spillet til Amerika. Da engelske ankom, så de at barn av disse nederlandske folk som spiller dette spillet, og kalt det Double Dutch. Dette spillet ble veldig populært siden da. National Double nederlandske League verter en turnering av dette spillet hvert år og teamene fra hele verden deltar i denne turneringen.
Hvordan Double nederlandsk hoppetau?; La oss ta en titt på hvordan du kan spille dette spillet med dine venner og familie.
Velg tauet spinnere og tau hoppere blant selv. For å spille Double nederlandsk hoppe tau, to hoppe tau kreves. The spinnere skal holde tauet på to ender og står vendt mot hverandre. , The spinnere må holde de to endene av hoppe tau ordentlig, med ett grep. De to endene av hoppet Tauet må holdes ett i hver hånd og må holdes midje høy og skulder lengde hverandre. ; Det neste trinnet er å snu hoppe tauet på et innover retning. Retten underarm må flytte mot klokken, og den venstre hånden må gå med klokken. Både spinnere følger samme mønster av spinning, og må spinne tauet på samme måte. ; Rytmen av tauet styres av telle en, to og så videre ... , The jumpers må stå nær en av spinnerens, men han må møte andre spinneren. Mens hopping, må jumpers holde føttene og ankler tett sammen. Hvis du vil lære mer om oppgaver som hjelper deg å hoppe høyere, les øvelser for å hoppe høyere. ; Slik å spille Double nederlandske hoppetau. Dette er et av de akrobatiske sporten utført av turnere. Dessuten er dette sport spilles for fitness av mange ungdommene. The Double nederlandske hoppe tau konkurranser er kategorisert i tre typer viz., Free stil, obligatorisk og hastighet tau. Bortsett fra alt dette, er dette en flott ettermiddag tidsfordriv for barn, under deres ferier. I skoler, er Double Dutch hoppe tau ett favoritt spill for barn, som elsker en liten utfordring i sin spilletid.