Tips om Legging Laminatgulv

Årsakene til den økende populariteten til laminatgulv i moderne hjem er mange. Laminatgulv består av godt konstruert tremasse med harpiks belagt på sin øvre overflate som gjør den miljøvennlig. Det ser ut som et løvtre tømmer, men kostnadene er mye mindre enn hardtre. Laminatgulv er funnet i et bredt utvalg av stilige farger og utførelser som passer en moderne livsstil. Du trenger ikke å øve for mye innsats i vedlikehold og rengjøring av laminatgulv. Som den er motstandsdyktig overfor vann, er det ingen mulighet for skade på grunn av luftfuktigheten. Tips om fastsettelse laminatgulv omfatter to aspekter - utarbeidelse av golvet og montering av laminatgulv.
Tips om Utlegging Laminatgulv - Tips om Klargjøre Floor, Laminatgulv er egentlig en flytende gulv. Plankene av laminat gulv er inter-koblet til hverandre, men er ikke festet med base som gulv eller vegger. Før laminat gulv installasjon, er utarbeidelse av gulvet et must.
Med å utarbeide de gulv, er den første du må gjøre for å fjerne gamle gulv. I ditt tilfelle gulvet hadde et dekke av ett teppe, kast den sammen med polstring plassert under teppet. Ta ut tack strimler som ble brukt til å feste teppet, fra kanter og hjørner i rommet. Sjekk nøye for å finne på noen av sidene eller noen andre stikker til gulvet. Om nødvendig, skrap dem ut. Rydd opp gulvet med hjelp av støvsugere.
Tykkelsen av laminat planker er meget mindre og eventuelle underliggende åser eller hull blir godt synlig. I den ujevne områdene, vil laminatgulv enten dip eller bøyer og sprekker kan vises på laminat gulv som du har lagt. Derfor bør gulvet avrettes skikkelig. Den ujevne flater av betong gulvet kan utjevnes ved å dekke den med et lag av tynne satt kalk. Når gulvet er av kryssfiner, se over nøye for å finne skader på den. En vanlig observert skade på kryssfiner etasje er humper forårsaket på grunn av absorpsjon av fuktighet. Disse humper skal bøtes ved utskifting av den ødelagte delen med nye kryssfiner.
Tips om Utlegging Laminatgulv - Tips om laminatgulv, laminatgulv er utarbeidet på en måte slik at den ikke kan legges på alle gulv direkte. Det må være plassert over laminatgulv underlaget. Tre-baserte og gipsbaserte er de to varianter av underlaget tilgjengelig. Gips fiber underlaget er mer populært i forhold til tre underlaget, slik den har høyere holdbarhet og er ikke påvirket av fuktighet.
Ekspansjon og sammentrekning av laminatgulv er bundet til å skje med endringen i værforholdene. Det er derfor nødvendig for å holde en avstand på en halv tomme i mellom kantene på gulvet og veggene i rommet. I fravær av et slikt gap, kan laminatgulv bli forvrengt.
Samtidig legge laminatgulv på kjøkkenet, skal man være forsiktig at alle kjøkkenskapene er installert. Dette skyldes at i tilfelle det ikke har blitt installert, må du klippe laminatgulv plankene i små størrelser slik at de passer for områdene rundt kjøkkenbenker. Ved legging laminatgulv nær dørene, skal gulvet bli strukket under døren rammer. Så, dørkarmer må trimmet fra nedenfor avhengig av tykkelsen på laminatet planken etter å ha tatt riktig mål.
Legge laminatgulv i området rundt en pipe er en vanskelig oppgave. Ta et mål av omkretsen av røret. Bore et hull på laminat planke som er omtrent en halv tomme større enn diameteren på røret. Skjær hull laminat inn i to biter og legg den rundt røret og lime de to delene med lim.
Håper tips om legging laminatgulv vist seg nyttig for deg. Et siste råd om laminatgulv innretningen sjekke ut hver og laminat planke eller annen form for skade. Dette fordi, hvis du finner feilen før installasjon, bare så de kunne enten erstattes eller du kan få pengene refundert.