Fountain Butterfly Bush

En kilde sommerfugl bush er en fargerik plante, med rik grønt bladverk, og blomster panicles som kommer i alle mulige nyanser av blått og lilla. Også kjent som Buddleja davidii er fontenen sommerfugl ett flerårig busk som har en herlig, søt aroma som tiltrekker seg en rekke fargerike sommerfugler. For noen er dette grunnen til at det er kjent som en sommerfugl busk. Den blomstrer fra St.Hans-september, derav navnet sommer syrin gis også til det. Silver fontene butterfly bush, er et annet utvalg av fontene bush, og er like populært for sine blå grå eller noen ganger sølv, fint strukturert bladverk.
Beskrivelse av Fountain Butterfly Bush, Fontenen sommerfugl busk blir høye og slanke, og kan nå en høyde på nesten 15 fot. Den lange, slanke greiner krever trening, ellers har en tendens til å bli en fast rot med dårlig kvalitet blomster på sin panicles. En fullvoksen fontene bush ligner en gråtende vier. Ettersom de er flerårige, blomstrer de mer enn én gang i året, midt-våren og forsommeren.
Økende fontenen Butterfly Bush: En kilde sommerfugl busk kan spres gjennom fem forskjellige metoder: semi-løvtre borekaks, woody stammen borekaks, innpoding, enkel lagdeling, og frø. Man kan selv plukke dem fra Fountain sommerfugl busk leverandører, som vil definitivt har dem hele året. Seed forplantning gjøres ved at frøet hodene til å være tørket på plantene, og da er det fjernet og samlet. Frøene bør oppbevares i en lufttett beholder på et tørt, mørkt plass.
Frø bør være sådd i en fruktbar, godt drenert, loamy jord. Velg en spot som har delvis skygge, kan kilden sommerfuglen busken tåler varme og tørke, bare etter sitt veletablerte. For såing frø, lag jorda helt flat. Dryss frø jevnt og dekk med et tynt lag av jord. Skvette vann og dekk med et skygge materiale. Frøene skal spire løpet uka, og når de når en seks-blad stadium, transplantasjon dem. Velg en sunn frøplante, og plante den minst 15-20 inches dypt i jorden. Vann regelmessig, og start mulching, når fontenen butterfly Bush har etablert seg.
Trening av Fountain Butterfly Bush, Fontenen sommerfuglen Bush er forskjellig fra dets øvrige fettere, ettersom de har lange, slanke stammer og greiner. De fleste gartnere bruke dette til sin fordel, og trene dem til vakre klatrere eller små trær. Helst begynner med en ung plante, velger de mest solide eller høyeste stammen, og skjære vekk alle andre grener vokser fra bakken så nær røttene. Sette inn et sterkt, behandles av tre eller metall støtte ved siden av busken, og bruk strenger til uavgjort og holde den lange stammen til støtten. La busken å vokse gjennom hele året, og minst får 6-7 meter i høyde. Man må kanskje legge til ekstra støtte i en sirkulær form, for å holde anlegget vekt godt på toppen.
Fountain butterfly Bush har blitt offisielt klassifisert som klasse B skadedyr luke, ved Oregon's Department of Agriculture i 2004. Sommerfuglen Bush er en svært aggressiv busk, og er kjent for å dra forbi vegetasjonen rundt det. Den er oppført som ett av de topp 20 ugras i England. Men når opplært til å vokse i en hage, vil det ikke forstyrrer andre planter, og enten måter, kan for en gartner denne vakre klynge med lilla blomster aldri bli en inntrenging!