Naturlig Lawn Gjødsel

Hver plante trenger næringsstoffer for en sunn vekst og de samme gjelder for gresset i plenen. I motsetning til andre anlegg, alle typer gress, inkludert plen gress, taper næringsstoffer som følge av normal slitasje forårsaket av mennesker eller dyr aktivitet. Videre, slått også forårsaker noen skade på anlegget. Dette må kompenseres ved å legge tilstrekkelige mengder gjødseltyper. Derfor er fôring avgjørende for vedlikehold av plenen, men, skal du være forsiktig når du velger rett plenen gjødsel, fordi det kan skade barna. Det burde også være en pet trygg plengjødsel og bør ikke være skadelig for miljøet også.
Fordeler med Natural Lawn Gjødsel
Som i alle andre område, har hagestell også imbibed ånden av kampanjen "go green". Selv om, det er så mange kommersielle preparater på markedet, er flere og flere mennesker blir til naturlig plenen gjødsel, som er fri for kjemikalier. Disse kjemikaliene, som finnes i konvensjonelle gjødsel, kan føre til skade på hver levende organisme som samhandler med det. Det samme skjer med mikrober i jord, noe som er nødvendig for sunn vekst av anlegget. Disse mikrobene bistå med å skaffe næring til anlegget. De spiller en aktiv rolle i å bryte ned ernæring i jorden, til en form som er egnet for absorpsjon av plantene. Disse mikroskopiske organismer også påta seg funksjon lufting jord, og dermed redusere sjansene for skadedyr angrep og sykdommer i plantene. Kort sagt, gjør naturlig plenen gjødsel ikke forårsake skade på disse mikrobene, og på samme tid, legger næringsstoffer til jord, og dermed forbedre helsen til planter.
Naturlig Lawn Gjødsel
Det er mange naturlige produkter, som tang, fisk ekstrakt, gjødsel og kompost produkter, som har blitt brukt som naturlig plen gjødsel. De mest vanlige er sjøgress, krabbe skjell og fisk emulsjon. Fish emulsjon er en av de mest populære naturlige plen gjødsel, som er laget av fisk deler, en rik kilde til sporstoffer nødvendig for sunn vekst av planter. Bortsett fra å legge næringsstoffer til jorda, krabbe skjell er nyttige også i skadedyrbekjempelse. Seaweed ekstrakter hjelpe i veksten av planter og også bistand i blomstringen. De inneholder over seksti næringsstoffer, og mange aminosyrer, som gjør den en god naturlig plenen gjødsel. Du kan kjøpe noen av disse naturlige plenen gjødsel med ovennevnte ingrediensene.
Med bruk av nyere teknologi, har anvendelsen av naturlige plenen gjødsel også gjort mer enklere. De tidligere versjonene skulle brukes til jord som frø, men den siste naturlige væsken plenen gjødsel kan sprøytes gjennom spray beholdere. Hvis du er forvirret over når søke plenen gjødsel, så det beste tidspunktet er varmt klima, som gjør det enklere for mikrobene å bryte ned næringsstoffer. En av ulempene med naturlige plenen gjødsel er at noen av dem er svært dyre. Dette problemet kan takles av hjemmelaget plenen gjødsel som kan gjøres enkelt fra husholdningsartikler. En slik gjødsel kompost, laget av den rotne plantemateriale, og kjøkkenet avfall, men ved bruk av kompost, må du kontrollere at noen protein kilden er inkludert i prisen. Et naturlig plengjødsel er ansett som en best gjødsel for en plen, hvis den anvendes i ideelle situasjoner og i riktige proporsjoner. Ifølge noen studier, for eksempel gjødsel er langt mer effektive enn konvensjonelle seg i de fleste situasjoner. Hvis du ikke bruker en naturlig plengjødsel tiden, er den gangen du tenkte på å bytte over til ett.