Slik Bygg en Skap Organizer - Skap Organisere Ideer

Et skap er den mest brukte plassen i huset og er rotete eller rotete fleste ganger som vi sjelden finner tid til å sitte og arrangere eller organisere klærne i vårt skap. Siden skapet er grisete, ender vi opp uten å finne mange av de tingene som vi virkelig krever på en bestemt dag. En enkel løsning til dette er å bygge et skap arrangør som hjelper deg rydder og tilrettelegge for dine attires i hyllene slik at du vet hvor du finner hva. Du kan også doble lagringsplass med et skap organisator fordi uansett hvor mye plass som er tilgjengelig, er det alltid behov for litt mer. Du kan finne noen skap organisere ideer og en guide til hvordan å bygge en skap organisator nedenfor.
Skap Organizer Planer - Building a Closet Organizer, Før vite hvordan du skal bygge en organisator skapet, er det viktig å planlegge sin layout avhengig av hvilken type klær som må lagres. Skapet arrangør Planene omfatter antall hyller nødvendig og deres høyde og bredde. It ville også innebære vedtak av materialer du vil bruke for å bygge et skap organisator.Du kan også bestemme et skap organisator design som ville passer dine plass og lagringsbehov. Du kan starte planleggingsprosessen ved å måle den plassen som er tilgjengelig, designe lengden og bredden på hyllene etter tilgjengelig plass, og deretter bestemme hvor mange hyller som du kan ta.
Når planen er ferdig og har vært sluttbehandlet, kan du starte utsetting av forsyninger som ville være nødvendig for å bygge din skapet arrangøren deler. Du ville trenge noen grunnleggende snekring verktøy, braketter, skruer, vegg ankere og hyller materiale. Start med feste skap støtter å veggene og deretter legge sokkelen støtter. Klipp ut hyllene fra hyller materialet ved hjelp av målinger og design og montere dem å konstruere en sentral hylle. Plasser den sentrale hylle seg i sentrum av skapet, og deretter lage rasteplassen lang hylle, øvre hylle, og nederste hylle. Plasser dem på skapet og feste brakettene og ankere i hyllene for å fullføre bygningen skapet arrangør.
Skap Organisering Ideer; Her er noen skap organisere ideer som vil hjelpe deg med å gjøre skapet arrangør mer effektiv. ; Benytt deg av multi-level stenger i skapet som de gi mer plass. ; Legg til som mange kroker og hengere mulig som kan huse caps, lange halskjeder, slips, belter, osv. Benytt deg av plast beholdere å stable klær du ikke bruker ofte, og lagre sesongens klær i klut og lerret poser slik at de forblir friske. ; Benytt deg av skillevegger for hyllene å plassere brettet klær, vesker og sko. ; Hanging skapet arrangører er et bra alternativ til innebygde arrangørene som tre skapet arrangører. De er billig og kan enkelt henges fra en krok eller spiker i skapet. De gir god lagringsplass, og er også bærbare, ideelt for dem som reiser ofte eller ofte skifte bopel. , Benytt deg av vidje og trådkurver å lagre tilbehør og sammenleggbar klærne. ; Benytt deg av bokser som kan settes i skuffer for å holde smykker og tilbehør som ringer og øredobber. ; Utnytt modulære wire shelvings som kan justeres på høyden og bredden, og også ideelt for barn garderobeskap. , Et nyskapende skapet organisering idé er å gjøre bruk av en gammel bokhylle i skapet for å holde vesker, bager, etc. Benytt deg av plastikk skuffer som er billig og lett tilgjengelig for å holde små gjenstander, smykker bokser, lommebøker, etc., du kan også lage din skapet mer organisert og tilgjengelig ved å arrangere klærne av sine farger, skille formelle slitasje fra casual slitasje. Du kan også ha skapet arrangører for babyer og barn. ; Bruke disse closet organisere ideer vil hjelpe deg å foreta god bruk av skapet ditt space og finne ting ville være mye enklere med ett pent arrangert closet.