Slik fjerner akryl negler

Da hun sashayed golvet mot bordet, kikket hver dame med misunnelse og hver mann, med beundring. Hun bar seg med perfekt nåde og satte seg plukke den lange sporet av kjolen. Hennes perfekt velstelte hånden plukket opp den vakre, skjøre stammen av vinglass. Da hun nippet den klare vinen, førte hun ganske Rør av bilyder rundt. Uvitende om situasjonen, lo hun og vinket en grasiøs hånd å tilkalle en venn.
Skjønnhet er ikke bare om luksuriøse merker. Personlig stell er en vesentlig del av ens personlighet. Kvinner ofte har en tendens til å ignorere sine hender når det gjelder å dolling opp perfekt. Alternativene i kreative spiker design er aplenty, men hva gjør kvinner når de ikke klarer å holde lengre negler? Dette er et problem jeg har sett med mange damer, som de ikke kan velge for det fristende manikyr grunn av travle hverdag. Neglepleie rutiner er tidkrevende, og dette er en alder da kvinnene ville heller velge en enklere løsning!
Akrylnegler har kommet til unnsetning for kvinner som ikke har tid til å vedlikeholde og passe lange negler! Dette er falske negler som er anvendt med lim over ens ekte negler. Prosessen kan gjøres enkelt ved hjelp av en profesjonell. Akrylnegler kan gjøre hender ser veldig pen og vakker. Du kan selv velge hvilken som helst lengde og male det i nyanser, som per ditt valg. Du kan velge ulike former for nail art design.
Den virkelige problemer, men begynner når du ønsker å fjerne disse akryl negler. Ikke noen gang prøvd å ta dem av i en fart, da disse er knyttet til din virkelige neglene. Fjerningen kan ta opp mer tid enn den første prosessen. Du trenger imidlertid slite om det. Sjekk ut disse trinnene vil vise deg hvordan du fjerner akryl negler uten en tur til på privaten.
Hvordan fjerner akryl Nails
Hva du trenger:; spiker clippers, neglefil, Pure aceton, Cuticle pinner, Nail buffer, Olivenolje / håndkrem; Store bomullsdotter, aluminiumsfolie - skåret i lange strimler
Prosedyre:; Begynn med å klippe akryl negler med hjelp av spiker clippers og holde det på det korteste mulig. Det neste trinnet vil innebære bruk av neglefil. Fil bort eventuelle gel som er på akryl negler. Dette er fordi du ville trenger aceton for falske negler til å reagere raskere på kjemikalier. Deretter suge ti bomull baller i aceton. Lay hver enkelt av disse bomullsdotter over akryl negler. Nå må du plassere folie striper over bomull. Pakk det tett rundt bomull og negler. La det bli værende i denne stillingen i 20 minutter. Etter 20 minutter, skrell folien off fra neglene, en om gangen. Med hjelp av skjellaget stick, enkelt skrape akryl av! Det vil komme ut rent. Bruk spikeren buffer å fjerne enhver form for residue. Nå, bruke litt olivenolje eller hånd fløte og massere det forsiktig inn i neglene. Olje eller fuktighetskrem hjelper til å holde neglene og hendene fuktig og glatt.
Alltid sikre deg med å holde neglene ser gode til enhver tid med regelmessig manikyr økter! Tross alt, hendene dine er viktige verdier å legge til din personlighet! Ikke la noe være ugjort for å holde dem ute vakker og super glatt!