Hvorfor Folk Bully

Mot er brann, og mobbing er røyk. - Benjamin Disraeli.
Mobbing er handling av en person når han med vilje gjør noe som ville skade andre. Dette kan gjøres ved verbal trakassering, fysiske overgrep, eller andre ødeleggende metoder for tvang som manipulasjon. Noen av de vanligste måtene å mobbing er tilordne morsomme navn og bruk av slike navn, snakke og skrive møkkete ting om folk, ikke tillater dem å delta i aktiviteter, jeopardizing dem og gjøre dem føle ubehag og skremt. Mobbing også omfatter tar skade sine ting eller eiendom, fysisk antaste dem, og gjøre dem gjøre ting som er rett og slett ikke akseptabelt for samfunnet.
Når vi tenker på mobbing, vi vanligvis tenker på bøllen på skolen dager, som inkluderte truer med å banke opp noen etter skolen blir over. Men mobbing kan ha ulike former og kan skje hvor som helst, være seg i offentlig eller college. Mobbing på jobben og cyber mobbing også noen saker som kommer opp nå for tiden. Ifølge en studie, det er ingen spesiell grunn til at folk mobber. Det er flere grunner til hvorfor de gjør det. Svært ofte er det flere faktorer og årsaker til at noen mennesker blir til bøller.
Hvis du ønsker å vite hvorfor folk mobber, bare les videre.
Grunner til at folk Bully
Mange mobbe for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra andre. De har alltid ønsker å være i rampelyset, og gjøre seg godt bemerket på andre individer. Slik atferd kan også føre til stor kamp om personen som blir mobbet er en som vanligvis står i sentrum for attraksjon. Det er absolutt ikke en god ting, spesielt hvis mobbing finner sted i en bedrifts miljø.
En person mobber også andre fordi han kanskje tror at han mye bedre enn dem. Han kan vurdere overlegenhet når det gjelder intelligens, sosiale status, økonomiske status, og noen lignende faktorer. I et slikt tilfelle, kan mobbing gjøres ved å være frekk og selv banket opp andre. Vanligvis folk som mobber er individer fra godt-til-do familier.
Noen mennesker mobber andre fordi de desperat vil ha noe de ikke kan oppnå eller få tak i, noe som andre personer har, for eksempel studere notater eller elektroniske gadgets. En person kan også mobbe for å bli mer populær i lokaliteten sin. Slike mobbere form generelt gruppene og slåss klubber og skape plage i offentligheten. En mobber kan selv prøve å bevise for sine venner som han er sjefen og har myndighet over andre personer.
Et flertall av mennesker mobbe på grunn av sin mentale tilstand. De enten har et problem i deres tankegang eller tenkemåte, eller har noen sosial utrygghet. De liker å være frekk og opprørsk overfor andre. Sjalusi er ett av de viktigste grunner til at folk mobber. De prøver å straffe og såre andre hvem de er sjalu for ulike eller en enkelt grunn.
Mobbing er et atferdsmessig problem som må behandles med alvor. Kontinuerlig eksponering for mobbing kan ha ekstreme effekter på en persons fysiske så vel som mental helse, og kan også føre til selvmord. Jeg håper etter å ha lest artikkelen ovenfor du kanskje har fått en idé om hvorfor folk mobber.