Beskjæring Plum Trær

De fleste mennesker elsker å vokse plomme trærne i hagen til attraktive blomster og den deilige fruktene. Bortsett fra vanning og bruk av gjødsel, er beskjæring viktig for sunn vekst av treet. Det ligger også gunstig i oppmuntrende fruiting, men beskjæring plomme trær skal gjøres på riktig tid og på en forsvarlig måte. Treet er beskjæres på en slik måte å lage en vase, vifte eller pyramide form, noe som hjelper på å la i sollyset til nesten alle deler av treet. Selv om slike detaljerte beskjæring gjøres i de tidlige årene av treet, er vanlig beskjæring en enklere oppgave.
Beste tid å beskjære Plum Trees
Det er bedre å beskjære trær jomfru (et tre i det første året av gryende or pode) i løpet av våren. Dersom treet allerede er 2 til 3 år gammel når du kjøper den, så beskjæring kan gjøres etter ett års planting. Beskjæring kan utsette plomme trær til alvorlig sykdom som kalles silver blad sykdom, som går inn i vev gjennom den åpne kutt i stammen. Plomme treet beskjæring om vinteren eller tidlig på våren kan føre til angrep av denne sykdommen. Dette gjelder ikke for små trær, som kutt er relativt små i forhold til de store trærne. I tilfelle av større trær, hvor det er større kutt forårsakes på grunn av beskjæring, det er mer fornuftig å vente til sent på våren eller tidlig på sommeren for å gjøre dette. Den tørre været bidrar til å beskytte en slik etablert plomme trær fra denne sykdom.
Hvordan Beskjær en Plum Tree
Beskjæring frukttre ikke er en vanskelig oppgave, forutsatt at du kjenner grunnleggende om tidspunktet for beskjæring, hva å beskjære, og hvordan å beskjære. Ved større, etablerte trær, betyr beskjæring tynning av overbefolkede grener for å sikre fri passasje av sollys. Mer detaljerte beskjæring er gjort i de første årene av planting, når du må gi et rammeverk til treet. Most plomme trær beskjæres til formen av en vase eller en vifte eller en pyramide, for å sikre bedre passering av sollys. Følgende er noen tips for å hjelpe deg med oppgaven for beskjæring plomme trær. ; Pass alltid på at kuttene er rene, uten å forårsake noen splitting eller slitasje av treet. Ved kutt som to inches eller mindre i størrelsen, er det ikke behov for beskyttende forsegling, men for store kutt, kan du enten bruke en tetningsmasse eller beskjære med en skråstilling som peker mot treet. Disse tiltakene kan sikre forebygge vannskader. , Mens beskjæring, alltid huske å fjerne døde eller skadede greiner eller de delene som ser syke eller døende. , Måten beskjæring må være basert på ideen om voksende plomme trær. Hvis du ønsker en busk plomme tre i fremtiden, bør du beskjære baby treet tre meter over jorden. Hvis du ønsker en stor plommetre, så beskjæring skal gjøres fire føtter over jorda. For en pyramide-formet en, må du beskjære treet barnet bare to meter over jorda. ; Du må kutte like ovenfor en knopp, og hvert kutt må ha minst én knopp under dem. I tilfelle av en baby plommetre, må du kontrollere at det er noen knopper under cut. I løpet av den andre sesongen av beskjæring, skal kutte være 18 inches over en knopp på hovedstammen. Andre grener bør beskjæres til rundt 10 inches. Beskjæring bør gjentas hvert år for bedre resultater. ; Plum trær ikke bør beskjæres under mid-somre, da det kan sammenfalle med fruiting sesongen. En slik beskjæring kan direkte treet til å konsentrere seg om bladverket vekst snarere enn fruiting. Likeledes gjør beskjæring på vinteren trærne utsatt for silver leaf sykdom. Dette er på grunn av fuktig vær løpet av denne sesongen. Du bør også sørge for fjerning av kuttet ned grener, for å hindre spredning av sykdommen. Beskjæring plommetrærne er ikke bare avgjørende for riktig veksten av treet, men kan også bidra i avkastningen av deilig frukt.