Hvordan tørke håret

Vakrere kjønn, eller til og med noen menn er veldig finicky, og bevisst om håret sitt. Kvinner har alltid disse skumle hår drømmer (i hvert fall jeg har hatt!) hvor de mister håret! Det gir virkelig meg frysninger å forestille noe sånt! Jeg er sikker på at kvinner vil være enige! Men på en alvorlig notat, å miste håret er ikke en veldig beroligende eller innbydende trodde. Hva vi kan gjøre for å forebygge dem mareritt er å ta godt vare på håret vårt, ved å spise rett, oljebehandlinger-og vasking, og tørke den riktig. Frequent blåse tørke av hår er ikke bra for hår. Hvis du har til å gjøre det, bør du gjøre det juridisk. Derfor, for å unngå håravfall og andre problemer, bør du vite hvordan tørke håret. Hvis du ikke vil bruke alt, så svaret på hvordan å tørke håret uten hårføner, er å DAB håret grundig, men lett med et håndkle og holde håndkle på i noen tid, og la den absorbere vann. Der er du nesten ferdig. I tilfelle av en hårføner, og diffusor, Følgende er tips om hvordan å tørke håret skikkelig gjennom ulike metoder.
Hvordan Blow Dry Hair?; Ting du trenger
Håndkle, hårføner, børste / Gre, klo-klipp eller barrette, vanlig styling produkter eller en liten mengde hår gel for touch-ups.
Metode: Hvis vannet drypper fra håret ditt, er det en fullstendig NO nei for blåse tørking, så å binde opp håret på en håndkle og fjerne overflødig vann er avgjørende. Nå gre håret glatt og del det som du vil. , Unntatt ett skrøpelig lag med hår på undersiden av hode, samle håret ditt og vri den og pin den på toppen av hode ved hjelp av et klipp eller en barrette. ; Slå blåse tørketrommelen på og start tørking den delen av håret som er mister. Så langt som mulig bruke minst mulig varme innstillingen. ; Når håret er helt tørt, slå av tørketrommelen, og børste eller kam håret ditt. ; Gjenta dette for alle klippet delene av håret ditt, én etter én. ; Slutt, og endte tørking alle delene, la håret ned eller nyt hairstyling som du ønsker. Eventuelle hårklipp stil og ide som passer deg! ; Hvordan å tørt hår med en diffuser?; Ting du trenger
Diffusor, anti-frizz produkt og villsvin pigger padle pensel.
Metoden; Vel begynt er halvt gjort. Så det viktigste du gjør er å ha en god kvalitet diffuser. Da feste den diffusor til slutten av hårføner. Bekrefter at det er helt dekke strømmen av luft, som enhver mengde konsentrert luft ville resultere i at håret blir frizzy. ; Hold av tørketrommelen omtrent en tomme vekk fra hodet og snu hodet opp ned mens du gjør det. ; Tørk håret gradvis, mens kjører fingrene mens du avanserer gjennom håret. ; Ikke tørk håret til sin helt tørt. Bare tørke håret nok, å bli kvitt overflødig vann. ; Sakte gni ett beløp (som tilsvarer størrelsen på en krone) av anti-frizz hår styling produkt på håndflatene, og bruke det på håret ditt hele veien, fra tuppen og rot. ; Hold av tørketrommelen halv tomme vekk fra toppen av hode, og samtidig rette eller heller gjøre håret taut bruker en villsvin pigger åre pensel. Hvis du vil at de skal være litt bølget, knuse du håret håndflatene. ; Denne teknikken gir svarene på to spørsmål nemlig hvor tørr du krøllete hår, og hvordan å tørke håret med en rundbørste.
Det var hva det kunne være om hvordan du tørt hår, i de mest vanlige måtene og sannsynlige scenarier. Ta forholdsregler og nytte av all den hårpleie tips du kan muligens bruke. Sist men ikke minst vil jeg si som ikke har en "tørr" outlook, når det gjelder hvordan å tørke håret! Jeg logger av her!