Kjøkkenkran Installasjon

Bare noen dager siden jeg var på min kusines sted og hennes far var all inn i kjøkkenbenken, helt oppslukt på noe. Han var bevæpnet med en skiftenøkkel pipe, tang, noen tape og det liker. Jeg hilste ham og når han snudde for å hilse meg tilbake, han ble helt forfjamset og syntes slags dynket i vann. Jeg spurte ham hva han opp til, og han forklarte meg om hvordan han var å installere kjøkkenet tappekran og det er derfor han ble våt. Så jeg probed ham videre om hele kjøkkenkran installasjonen, og det var ganske interessant å høre ham forklare det, selv om det var mekanisk.
Derfor, til bottomline kan utledes fra dette er at, kjøkkenkran installasjon er ikke en veldig oppoverbakke oppgave eller du trenger ikke være en varm skudd mekaniker, heller en rørlegger for å gjøre det. Heller trenger du litt jazzy verktøyene for å gjøre den. Så er vi klare til å komme i gang om hvordan kan du installere en kjøkkenkran? Her går det!
Slik installerer en Kjøkkenkran?
Vanligvis, hvis en ny vask, blir oppgaven enklere enn når vasken er allerede på plass, og du må installere kranen. Nå, i tilfelle av en ny vask, hva du kan gjøre er, kan du først alltid installere kranen før du fester vasken, som du kan ikke i tilfelle av en allerede eksisterende vask. Men likevel, her er en trinnvis illustrasjon av det samme.
Ting du trenger:
Nye kjøkken tappekran, tube med silikon drivning, bassenget skiftenøkkel, kanal lås tang og teflon tape. Når du monterer alt dette, gjør bare ikke glem å flytte kjøkkenapparater bort fra vasken, særlig elektriske seg.
Metode:: Ved inngangen, slå av vannet, spesielt hvis du bytter ut en gammel kran for kjøkkenkran installasjon. Deretter rundt kranen, fastsette en perle av silisium drivning. Mellom kranen base plate og vasken, satte eller snarere sette inn en gummipakning. Dette vil lage et vanntett segl. , Hvis det ikke pakning, segl hulrommet på kranen med rørlegger sine kitt. , Nå la kranen gå gjennom hullene i vasken ment for kranen, og trykk riktig, for å danne en forsegling. ; Stramme, bruker bassenget skiftenøkkel, fikse skivene og mutterne til varme og kalde halen deler. : For gjør stramme og montering av mutterne enklere og praktisk, noen ganger er det en lang sokkel følger med settet. , The tange av et skrujern er akseptert av et hull på den kontakten, guiding mens stramme mutterne. ; Ta tape og vikle den rundt (4 ganger) varmt og kaldt hale del tråder, og følger denne ved å koble vannledningen til kranen. ; Mens du gjør dette, hvis du er snuble på et tidspunkt, har produsentens bruksanvisningen hendig. Dette vil fortelle deg hvis du trenger noen andre verktøy eller maskinvare. Det skal også gi deg skikkelig faucet reparasjon instrukser eller på annen måte. , Nå, gjør det forrige trinnet, innpakning teflon tape, men rundt varmt og kaldt vann ventiler, og som tidligere trinn, koble dem med vann linjene. ; For stramme mutrene, bruke kanal lås tang. ; Nå antar at Kran har spray slange, igjen fikse en perle av silisium drivning rundt bunnen av spray slangen, veilede slange gjennom vasken åpningen. , Nå stram, og sikkert feste spray slangen basen til vasken ved hjelp av skiven og mutteren. Stram med et basseng skiftenøkkel. ; Bruke fire runder av teflon tape på tråder, link sprøyta slangen til kranen. Nå fest og sikre den ved hjelp av kanalen lås tang. ; Slå vannlinjen på og se etter lekkasjer. , Endelig, etter ditt kjøkkenkran installasjonen, må du bli kvitt den strålesamleren fra kranen og skyll linjer. Dette vil resultere i vaske bort, hvis skrot og vil unngå tilstopping og lav vannføring.
Merk at man ikke trenger å være en super smart for å installere en kjøkkenkran. Jeg er sikker på at neste gang kjøkkenkran går kaput, vet du hvordan du skal takle det!