Selvfølelse på Girls

Selvfølelse er en viktig verdi i livet til noen menneske. Dessverre, er det sjelden ett skille kvalitet av en kvinne. Kvinner kan ha seieren i nesten alle felt, men når det gjelder selvfølelse, kvinner mister rand. Lav selvfølelse er den viktigste grunnen til at trass i sine glimrende prestasjoner i alle feltene, kan kvinner ikke stå for hva som er rettmessig deres. Den grunnleggende årsaken til lave selvfølelse ligger i måten kvinner blir tatt opp. Siden barndommen, kvinner opplever en diskriminering i alle samfunnslag. This underlegen behandlingen gitt dem gjør dem sårbare til lav selvfølelse i senere livet. Bygge selvtillit hos jenter under barndommen seg selv er viktig, hvis du vil se din datter vokse deg inn i en sterk og stolt kvinne.
Årsaker til lav selvfølelse hos jenter, Det er flere årsaker til lav selvfølelse hos jenter. Dessverre vi som foreldre, er selv ansvarlig for å fremme følelsen av lav selvtillit hos jenter. Urettferdig sammenligninger med mannlige søsken eller venner, kritikk, mangel på takknemlighet on oppnådd tidligere kan alle resultere i lave selvtillit hos jenter. En annen viktig grunn til lav selvfølelse er at unge piker er svært bevisst sin fysiske utseende og forventer at deres organer for å være helt perfekt. Enhver ufullkommenhet i fysisk utseende, knuser deres tillit og resultater i ekstreme depresjon. Så mange som 60% jenter er misfornøyd med sine legemer og 20-40% jentene begynner dieting ved alder av 10. Dessuten er disse unge jentene ofte konfrontert med teen spørsmål som ungdoms dating og seksuelle relasjoner. Det er bare åpenbart at deres unge kropper og sinn ikke kan håndtere stress som følge av slike saker, som til slutt resulterer i depresjon. Lav selvtillit er det endelige resultatet når kroppen blir barometer på egen verdi.
Utvikling av selvtillit på jenter; Fremgangsmåte for utvikle selvtillit hos jenter skal tas fra barndommen selv. Der er mange ting du gjøre for å bedre selvtillit hos jenter. Det første som må gjøres er å forklare, til barnet ditt som fysiske utseende har lite å gjøre med en persons sant verdt i samfunnet. Fremhever på henne ungt sinn at, dekker modellene på bladet er ikke barometre av ens kropp type. Setter pris på gode kvaliteter i barnet ditt, og unngår urettferdig sammenligninger med hennes jevnaldrende. Tildele hennes litt dristig og modig oppgaver, ofte ment for gutter, og deretter belønne henne på å utføre dem (bare være forsiktig med jobbene du tilordner hennes). Ikke begrense hennes privilegier eller ta bort hennes frihet, spesielt hvis du tilbyr det samme til hennes mannlige søsken. Innprente i hennes unge sinn, betydningen av verdier som likeverd, selvfølelse, stående for ens rettigheter etc. annen viktig ting å gjøres er å hindre henne fra foregår kjepphest dietter eller bli besatt med henne utseende.
Selvfølelse og selvtillit forbedring går hånd i hånd. Selvfølelse er en verdi som virkelig bestemmer verdien av en person i samfunnet. Selvbilde hos jenter har av enorm betydning hvis vi ønsker å se et samfunn fri for mannlige dominans og virkelig basert på det grunnleggende av likestilling.