Slik Forhindre Tragedy av et Home House Fire

Fra november skjønt februar, oppvarmingsutstyr er den ledende årsak til hjemmet branner i USA. En hjemmelaget oppstår brann i et amerikansk hjem hver 85 sekunder, og noen dør av et hjem brann hver 2,5 timer. Men mange av disse tragediene kunne lett ha vært unngått, hadde huseiere hatt planer på plass for hjem oppvarming sikkerhet og hjem brannsikkerhet. Den første forsvarslinje er å ha god, jobber røykvarslere installert i hvert soverom og kjøkken.
Du kan hjelpe unngå risiko for å ha en brann forårsaket av oppvarmingsutstyr ved å følge noen hjem oppvarming sikkerhetstips:
Elektriske ovner
Hvis du bruker en elektronisk bærbar plass ovn i hjemmet ditt, må du huske å holde avstand være minst tre meter rundt og foran ovnen for å holde den unna brennbare gjenstander. Bruk aldri varmeren mens de sov, og bruker kun ovner som har innebygde sikkerhetsfunksjoner funksjoner som en tip-over sikkerhetsbryter som vil slå ovnen av automatisk dersom det er uhell snudd eller sparket.
Parafin eller gass
Hvis du bruker en parafin eller propan bærbare varmeapparat, alltid fylle varmeovnen utenfor og hvis mulig, slår den av ute. Bruk aldri bensin eller andre brensel ikke er godkjent av ovnen produsenten. Fuel ovner skal e avkjølt før du fyller tanken med drivstoff, og påfylling bør gjøres utenfor huset.
Peiser og vedovner
Har røykrørene og skorsteiner rengjøres en gang i året før vinteren, for å være sikker på at det ikke er farlig oppsamling av kreosot i skorsteinen flue. Kreosot er lett antennelig og er en vanlig årsak til pipebrann. For å hindre kreosot innskudd, ikke brenne grønne skogen, søppel, fuktig tre, eller tre utklipp. If din peis eller vedovn har glass eller metall skjermen dørene, må du passe på at de er lukket mens ilden brenner, å holde gnister eller glør fra å hoppe ut av ilden på gulvet. Aldri gå til sengs uten å lukke dørene, selv om brannen ser ut til å ha brent ut.
Selv om du har fulgt sikker sikkerhet praksiser å unngå en brann fra oppvarming utstyret, bør du etablere en brann evakuering plan i tilfelle noe annet skjer å forårsake brann i ditt hjem. For eksempel kan en brann starte fra en uovervåket brennende sigarett, feil ledninger, eller matlaging uhell som søl varm olje eller slippe brennbart mat i en varm ovn. Hvis en brann bryt ut, må du ha en plan på plass på forhånd, for å holde familien din trygg mens du venter på hjelp til å komme.
Først satte sammen en god representant tegning av utformingen av ditt hjem. Angi kjente landemerker på tegningen, herunder avkjøringer og hvor brannslukkere er plassert. Indikerer også en trygg plass for familiemedlemmer og folk i huset for å møte utenfor hjemmet under en nødsituasjon. Hvert rom skal ha to utganger utpekt-enten vinduer eller dører.
Møt med familiemedlemmer og andre beboere i ditt hjem for å diskutere oppsettet du har opprettet. Walk rundt huset og påpeke alle elementene identifisert i tegningen, og sørg at alle vet der brannslokkingsapparater ligger, og hvor pre-arrangert møteområde er.
Test brannalarm for å være sikker på at batteriene virker, og for å være sikker på at alle, spesielt barn, vet hva alarmen høres ut som. Sett opp en tid til å gjøre en prøve brannøvelse for å se om din layout og instruksjonene er presise. Pass å sette mål å oppnå i gjelder tid, møteplass, og ansvarlighet for hver person i husholdningen.
Instruer folk at under en nødsituasjon, bør de forlate huset umiddelbart og være ute, og gå straks til pre-arrangert møtested. Aldri gå tilbake på, selv hvis du prøver å hjelpe andre rømme.
Ring 911 fra en nabo hjem og vente på trent akutt hjelp til å komme. Ikke kast bort tiden prøver å redde eiendommen - materielle ting kan erstattes, men livet kan ikke. Hvis noen i din husstand ikke vises på pre-arrangert møteplass, ikke prøve å returnere til huset å redde dem; fortelle brannmenn, som er utstyrt å utføre redder i en brann.
Du kanskje vil ha din hjem og din sikkerhet plan evaluert av en brann Marshal i ditt område. Lokale brannvesen vil vanligvis sende noen ut å inspisere ditt hjem uten kostnad. Tross alt, hvis de hjelper deg med å forberede ditt hjem for å unngå en brann, gjør det jobben lettere.
Nesten 4000 personer dør årlig i hjemmet branner i USA En familie skal aldri å oppleve tapet av en kjær på grunn av en brann som kunne ha vært lett å forebygge med en liten bit av beredskap. Ved å følge disse hjemme oppvarming og brannsikkerhet tips, vil du gå langt i å sikre at ditt hjem og din familie bo trygt i vinter.