Hazel Eye Makeup Tips

Velge riktig nyanser for hazel øye makeup er essensielt slik at naturlige hasselnøttfargede fargen av øyet utheves og forbedret. Bruker feil nyanser kan fullstendig ødelegge utseendet på øynene og til tider, av resten av makeup også. Så, er det viktig for alle kvinner, velsignet med vakre nøttebrune øyne, å kjenne den rette kombinasjonen av nyanser som skal brukes som øye makeup for nøttebrune øyne. Nyanser av øyenskygge, eyeliners, og mascara burde være godt samordnes for å gi en god øye makeup for nøttebrune øyne. Her er noen hazel øye makeup tips som du kan prøve å spille opp din hassel øyet.
Eye Makeup Tips for Hazel Eyes
Eyeshadow; Vi først fokus på eyeshadow som det er den viktigste komponenten av ethvert øyesminke. The eyeshadow nyanse som fungerer best for nøttebrune øyne er mauvish-lilla farge toner. Disse nyanser fungerer svært godt i bringe ut den naturlige skyggen av nøttebrune øyne. Annen nyanse som fungerer veldig bra som øye makeup for nøttebrune øyne er toner av brune. Eye skyggen av perle, fersken og lys rosa nyanser kan også hjelpe å spille opp nøttebrune øyne. For en mer dramatisert se, prøve bruke nyanser av dype grønt, spesielt khaki, mens søknad hassel øyesminke. Innkjøp øyet skygger i fargepaletter ville være en god måte å innhente alle egnet nyanser for hassel øyesminke.
Eyeliner; En mørk brun eyeliner ville være det beste for hazel øye makeup, skjønt andre nyanser som grønne ville også arbeide helt fint. Imidlertid sørg at øyet liner fargen du bruker er ikke en ekstrem kontrast med øyet skyggen som du bruker for hassel øyesminke. Svart eller grå er også de andre gode alternativer for ett eyeliner bruke som gjøre opp for nøttebrune øyne. Green eyeliner kan brukes i tilfelle du ønsker en dramatiserte eller røykfylt øye se etter dine nøttebrune øyne.
Mascara; En sløv brunt mascara og en svart gull mascara, bortsett fra svart og transparent mascara er de beste alternativene for hassel øyesminke. Vennligst, do ingen prøve å bruke en grønn eller en blå mascara fordi det vil kun ende opp over dramatisere øynene, dermed ødelegger øyet makeup. Dessuten verker ingen blåfargen veldig godt med nøttebrune øyne. Stikker til nyanser av brun vil være kloke ting å gjøre.
Hvordan Apply Eye Makeup for Hazel Eyes; Nå som vi har rett nyanser av eyeliner, mascara og eyeshadow for Hazel øyne sortert, du ville være lurer hvordan å gjøre øye makeup for nøttebrune øyne, rett? Så, her hvordan bør du søke makeup for hassel øyne og noen makeup tips for øyne.
Step # 1: Vask og rense hele ansiktet med ett såpe kostnadsfri ansikt vask. Hvis det var noen øyet makeup på, bruker et øye sminke remover å rengjøre den av grundig.
Step # 2: Bruk en primer på øyenlokkene for å oppnå en jevn og naturlig finish for øyet makeup. En primer vil også selv ut overflaten av øyelokkene, tillater enklere anvendelse av øyet makeup.
Step # 3: Velg skyggen av eyeshadow som du vil gjelde. Nå er spørsmålet hvordan du skal bruke øyeskygge? Ta mørkeste skyggen av eyeshadow og anvende den på det press av øyelokk din. Søknaden bør være enda, starter fra indre hjørne av øyelokket og flytt mot ytre hjørnet. Bruk lysere skygge på pannen bein eller området under øyebrynet. Påse at det passer godt. Øyet bør uthevet med mørkeste skyggen på bretten av øyet.
Step # 4: Velg skyggen av eyeliner du vil bruke. Bruke det fra indre øyekrok mot det ytre hjørnet, langs den øverste øyelokket. Du kan bruke en øye eller kohl blyant av samme nyanse til linje nedre lokket. Du kan også bruke en shimmerlakk liner stedet for eyeliner, hvis skyggen av eyeshadow som du bruker er mer på nøytrale side.
Step # 5: Bruke en øyenvippe curler, krølle øyevipper og deretter markere dem med mascara. Helst, bør du bruke en smudge bevis mascara, for en langvarig effekt.
Du kan også prøve ulike øye makeup teknikker å gjøre øye makeup for nøttebrune øyne. Kontroller at antrekket og makeup på resten av ansiktet komplimenter den godt. Viktigst, bære frem dine sminke med tillit og stil!