Hvordan å krølle håret med Curling Iron

Curly frisyrer alltids legge glamour og stil til ens personlighet. Riktig krøllet håret også tilfører volum til alle typer hår tekstur og hårklipp. Vurderer denne er håret curling mest foretrukne av de som har veldig tynt hår. Hvis du er lei av det vanlige rett hår benytte noen hårklipp stiler og ideer og legge stilige krøller til å endre utseendet ditt. Når det gjelder curling av hår, kan du finne et utall antall måter å gjøre det. Hvis du vil nevne noen, er det skum valser, filler, bobby pins og curling jern. Velge en bestemt hår curling an på personlige preferanser.
Snakker om krølltangen, krever det slå på, varme i noen minutter og gi krøller. I sammenligning til andre håret curling alternativer, er det enkleste og enkleste metoden. Med en krølltang, kan du sport nytt krøllet frisyre løpet av 30 - 45 minutter. En ting å bli tatt vare på ved bruk av curling jern er, riktig temperatur nivå. For kaldt Temperaturen vil ikke gi krøller, mens en veldig varm temperatur skader håret. La oss ta en kort titt på hvordan å krølle håret med krølltang.
Hvordan til å krølle håret med Curling Iron
For å krølle håret med en krølltang, først gå gjennom bruker retningslinjene sammen med utstyret. Selv om det er lett å behandle curling jern, er det viktig at dere forstår enheten før du bruker den for håret curling. Ta også et notat av tønnene og vedlegg, slik at du kan gi fantastiske krøller av ulike størrelser. Når du er grundige med den manuelle, kan du fortsette med styling håret ved hjelp krølltangen.
Hvis du har vasket og kondisjonert håret, sørg du lar dem tørke før behandle med en curling jern. Ellers vil håret flate upon tørking. Også, gre håret ordentlig å løsne noen entangles. For bedre curling, kan du søke krøller enhancer produkter som er tilgjengelige i markedet. Sikre at man følger instruksjonene, for å bruke dem riktig. Noen av disse hårpleieprodukter er formulert for bruk i vått hår, mens du vil finne andre som skal anvendes på tørt hår.
Plugg i curling jern og slå på bryteren. Tillat strykejernet å varme opp till ønsket temperaturen; du kan sjekke med bruksanvisning for referanse av temperatur nivåer. Ved mellomtiden, skillet håret i flere seksjoner. Du kan bruke hår klipp å holde seksjoner på plass. Hvis du er forsikret at riktig temperatur er nådd, open jernet ved å henvise til manualen. Ta tak i en hårlengde, og plass i curling jern. I tilfelle du ønsker å krølle hele lengden, starter fra den delen som er nær røttene og skyv enheten nedover. Følgelig kan du plassere spissen delen, hvis du foretrekker å ha krøller på tips bare.
Avhengig om du liker innover krøller eller utover krøller, kan du vinden håret rundt curling jern i en bestemt orientering. Fortsett å vikle håret till tuppen (for hele lengden curling) og hold curling strykejernet i ca 10 sekunder. Forsiktig slappe håret fra curling strykejernet. Ved å følge disse lignende trinnene, kan du starte curling neste avsnitt og fortsette, inntil alle håret delene er krøllet. Spray og gre the krøllet håret forsiktig å skape volum.
Med denne kortfattet informasjon, håper jeg nå du har forstått hvordan krølle håret med curling jern. Følg tips for krøllete hår omsorg for enkelt vedlikehold på det stilige låser.