Birdbaths

Vår vakre, fjærkledde venner kan være glad følgesvenner å ha i hagen. Fugler til å se noen hage. De grønne bladene svaiende i vind og den myke kvitrer lydene av fuglene har en beroligende effekt! Bird hus og fuglebrett er en flott måte å tiltrekke seg disse chirpy og søte skapninger til blomstrende hager. Men visste du ville fugler også elsker en rask dukkert i vannet? Det finnes ulike måter å holde disse små birdies glad og birdbaths kan gi sårt tiltrengt avlastning i sommermånedene! Fuglene, ha en flott tid i birdbaths, også legge til et flott preg på hagen. Men det er visse punkter du ville ha å vurdere om du ønsker å ha disse birdbaths i hagen din. Ta en titt på noen tips og pekere.
Planlegging for en birdbath
Husk alltid dybden på vannet i birdbath burde ikke være mer enn 3 inches. The birdbath er bundet til å tiltrekke fugler i alle former og størrelser slik, du må vurdere sikkerheten faktor.
Birdbaths må aldri plasseres på et lavt nivå. Vann er bundet til å tiltrekke seg andre dyr som kaniner og ekornene, og visse dyrene kan vise seg å være en trussel for fuglene. Derfor sørger du plassere birdbath på en høy pidestall vekk fra naturlige predatorer.
Plasser birdbath i åpne områdene. Fugler skal føle seg komfortable om omgivelsene slik at de kan holde et øye med naturlige rovdyr.
En god tilgang på mat i nærheten kan være en fin måte å tiltrekke fugler i hagen. Disse kan plasseres i birdfeeders.
Birdbaths kan også henges fra grener. Men du måtte sikre løv og andre materialer ikke faller inni birdbath.
Bevegelse i vannet tiltrekker fuglene! A dyse eller en bevegelse forårsaket av pumps vil ikke bare tiltrekke fugler, men også holde vannet rent. Birds får også tiltrukket av lyden av vannsprut. Du kan se etter birdbaths med innebygd pumper for dette formålet.
En ren birdbath vil tiltrekke flere vakre fugler! Alltid ren og vedlikeholde birdbath som en skitten birdbath kan påvirke fugler. Skift vannet ofte og se etter løsninger for å rense badene grundig. Dette sikrer deg forhindre vekst av mose eller alger som kan påvirke kvaliteten på vannet og birdbath, senere.
Tips for en Hjemmelaget birdbath
Du trenger ikke å dra til den lokale butikken og for å handle og legge til dine utgifter! Her er noen ideer du kan bruke til å holde fuglene glade uten å brenne et hull i lommeboken.
Er du ute etter ett naturlig birdbath? Se etter ett logge inn hagen og meisel hull i grunne delen. Jevn til samme med sandpapir, og legg til litt vann. Plasser den i hagen på en høyde.
Se i skur for some grunne leire tallerkener eller potter. Oppgangen disse og gjøre dem om til nyttig birdbaths!
Lag din egen birdbath disse enkle trinnene:
Hva du trenger: Tall Pot, silikon Glue, Rough Stones; Stor skål
Prosedyre; Legg potten i det aktuelle området av hagen, der du ville elske å ha birdbath. Sett skålen på toppen av potten. Bruk lim for å feste den til potten. Steinene kan plasseres i skålen. Hell litt vann i skålen. Plant noen lave busker som vokser rundt bunnen av potten for en naturlig effekt!
Birdbaths vil sikkert legge skjønnhet til hagen din og multiplisere gleden til våre fjærkledde venner! Så, er du klar til å ønske dem velkommen inn i hagen din? Happy fuglekikking!