Hvordan Be a Guy å være Your Boyfriend

Han er søt, populær, vennlig og elskelig. han er den nye fyren i dans klasse og du har delt på dansegulvet med ham. Problemet er, han er ikke dine og alt du kan gjøre er sukk og ønske han var din! Har du ofte møtt denne situasjonen? Attraktive karer som synes å være en morsom dato kun blir stående som en drøm date! Høres kjent ut, ikke sant? (Sukk) Å be en fyr ut på en dato eller et fast forhold er definitivt en vanskelig oppgave. Hmm. men det er sikkert ikke umulig! Ladies, er det på tide du trekker opp sokker og bag fyren du drømmer om. Et positivt skritt fra din side kan bare legge til rette for et sunt forhold. Jenter ofte tenke to ganger før den foreslår til en fyr, men sannheten er, tidene har forandret seg. Gutter trenger ikke lenger å gå på bøyde knær for å beile kvinnen de elsker. Kvinner er like eventyrlystne, og i nyere tid, har selv foreslått ekteskapet til å elske sine på den mest elegante måten mulig! Noen ganger, venter på at fyren å gjøre det første trekket kan være veldig frustrerende og Mr. Slowpoke kan ta sitt eget søte tid å vite om han har følelser for deg. I så fall, hvis du er usikker på hva du vil, du bare gå videre! Hvis du er redd og nervøs tanken, bare husk det er naturlig. Ta en titt på disse tips og ideer til å spørre en fyr å være kjæresten din.
Hvordan Be a Guy å være kjæresten din?
Kommunikasjon er det opplagte svaret for noe forhold problemet. I dette tilfellet, er det mange måter du kan gå om denne oppgaven! Tenk om ulike romantiske forslaget ideer. For dette, ville du må vite hans smak og preferanser. Har han elsker å spise ute jevnlig? Vel i så fall kan du spørre ham ut på en tilfeldig dato og bringe opp temaet over middagen! Dette ville være å foretrekke i tilfelle er du redd for avvisning. Hvis du ønsker noe privat, hvorfor ikke lage middag for ham? Ring ham over til stedet i helgen og Bake noen formue cookies. For den formue som er plassert inne i cookie, kan du skrive dine følelser om ham! Dette er bundet til å gjøre ham føle seg spesiell. Du kan også bake en kake og bruker isdannelse å uttrykke dine følelser. Dette er en virkelig deilig måte å sitt hjerte!
Har fyren studien i videregående skole? Det er tider når du kjører ut av romantiske måter å foreslå, hvis du ikke er veldig kjent med personen. Hvis du vet noen detaljer om ham, kan du la en lapp på skapet sitt ber ham om å møte deg uten å avsløre din identitet. Dette vil bidra til å legge mysterium for situasjonen. Hvis du ønsker å gjøre noe gutsy, kan du legge igjen en beskjed på klassen styret i fet skrift! Eller bare la kjærligheten notatene i de mest besøkte stedene (på sykkelen sin, inne i sin bærbare eller matboks etc.). Du kan også sette en scavenger jakt på ham, hvis du tror han ville elske en bit av eventyr. Plan for spor som vil lede ham til hans favoritt hangout plass og vente der i peneste antrekk, blinkende et nydelig smil! Han sikkert ikke vil kunne motstå det.
Hvem sa at bare menn går ned på kne bøyde? Du kan også prøve den samme! Planlegge og tilrettelegge for noen romantiske gaver og sjokolade og be ham ut på date på et sted hvor begge skulle være komfortabel. Når du kommer dit, hånd ham gaver og foreslå på bøyde knær! Du er nødt til å overraske og gulv ham!
Er du typen som elsker noen drama? Vel så hodet til det samme diskotek han alltid henger ut i helgen. Be DJ til å spille sin favoritt nummer, og før du gjør det, sikrer du dedikere sangen til ham og be ham å være kjæresten din!
Dersom du ønsker å unngå enhver form for prangende, og den beste måten ville være å snakke med ham direkte og fortelle ham hva du føler. Være ekte om dine følelser og hvordan du har brukt søvnløse netter tenker på ham! Det er behov vil du kaste alle hemninger for å be fyren til å være kjæresten din. Tross alt, hvis han er mannen i drømmene dine, må du fortelle ham det. lykke til!