Magnetic Tavle Paint

Magnetic kritt bord malingen er et av de mest kostnadseffektive måter for kreativ dekorasjon. Dens en stor godbit for barna også. De kan vise frem sin kreativitet på overflaten av den magnetiske tavla maling. De kan også ha det gøy med magnetiske leker, som maling gjør alle overflater å oppnå magnetiske egenskaper. Magnetisk tavle maling består av en akrylmaling (vannbasert latex) og er trygt for barn. Magnetic kritt bord maling kan brukes til å sette opp en oppslagstavle på kjøkkenet, eller som en bakdør påminnelse bord. For ulike spill som involverer magnetiske leker, kan en enkel bordplate bli forvandlet til en magnetisk overflate. Og, som nevnt kan du også lage en morsom-kritt art bord for barna.
Du kan tenke på flere innovative ideer for å sette magnetisk tavle maling i bruk. Men for tiden har jeg listet opp noen nyttige stuffs du kan gjøre med denne malingen.
Magnet Tavle for Kids, å begynne med, ville du trenger magnetisk kritt bord maling, skum rull og pensel, malerens tape, kritt og få magnetiske elementer. Området som du ønsker å bli til en magnetisk tavla, skal som grenser til en malerens tape. En maler's tape vil holde området som skal males fra å bli rotete. Noen produserer tilbyr et enkelt produkt som maling inneholder både den magnetiske primer og tavla maling i ett frakk. For bedre resultater, er det anbefalt av noen produsenter til å bruke magnetiske primer før du påfører tavla maling. Dette gir frihet til å velge forskjellige farger på tavla maling, annet enn svart. Men i begge tilfeller, er en produsentens råd alltid nyttig, for at du ender opp i en uryddig magnetisk tavla.
Magnetic Message Board; Du kan sette opp et magnetisk oppslagstavle på kjøkkenet og være fri for å fylle området med biter av papir og notater. På samme måte som beskrevet ovenfor, kan du male kjøkkenet vegg med magnetisk kritt maling. For oppslagstavle, kan du velg et bilde ramme av passende størrelse. Med ditt valg av fargen, form og finish, kan du gi en moteriktig utseende til diskusjonsforumet. Et viktig punkt som skal holdes i tankene er å unngå bruk av magnetiske tavla maling over allerede malte områdene. Dette kan gi en uønsket se til generelle etterbehandling av veggen.
Påminnelse Boards og Spillebord; Påminnelse boards kan også bli satt opp ved hjelp av magnetiske kritt maling. Små påminnelser og meldinger kan settes opp på bakdør, slik at de ikke går ubemerket av dine familiemedlemmer. Magnetiske leker alltid en favoritt blant barna. Ved hjelp av denne malingen, kan du opprette en magnetisk sjakk eller brikker brettspill.
Magnetic tavla maleriet ligner på noen typisk maleri. Imidlertid må det skje med en skum valsen og ett skum børste til å sikre jevnere overflate. Regelmessig røring eller blanding av maling er nødvendig når du søker maling. Dette bør gjøres for å unngå jern partiklene i lakken fra å bli separert. Bruke mer enn ett strøk med maling vil gi bedre resultater da muren vil få flere magnetisert. Siden er magnetisk tavle maling mørkt i utseendet sitt, å velge ett maleri sted med tilstrekkelig belysning.
Det er alltid mer til bruk av magnetisk tavle maling. Generell og viktige påminnelser, inspirerende sitater, viktig informasjon, morsomme og minneverdige bilder, jubileum og bursdag meldinger, jul og nyttår meldinger, romantiske meldinger, og meldinger for ulike anledninger er noen av de vanligste tingene som folk liker å sette opp i veggen deres og kjøkken, ved hjelp av magnetiske tavla maling. Barn kan bli oppmuntret til å skrive sin tanke for dagen og eventuelle viktige lærdommen de har lært. Voksne kan notere ned oppgaver for neste dag. Mange ganger skjer det at vi ikke husker noen ting som kan være viktig. Så påminnelser og meldinger kan settes opp på steder der det skulle være minst sjansene for mangler dem. Bortsett fra ett lerret, spill bord og andre ting, er en magnetisk tavle maling mer nyttig i å holde viktige oppfølging.