Slik Distress Jeans

Foruroligende jeans betyr å ødelegge et par jeans. Krever imidlertid sørgelig jeans en kreativ utsikter. Du skal kunne visualisere hvilke deler skal se slitt ut, slik at distressed jeans vil hjelpe deg å gjøre et fashion statement. Det å plagsom jeans gir jeans unik, trendy utseende. Hyppig bruk og vasker gi jeans en fortvilet utseende. Distressed jeans er den nye trenden innen ungdoms fashion. Før vi forstår trinn på hvordan du nød jeans, la oss ta en titt på de verktøyene du trenger. Alt utstyret som trengs for nød jeans er lett tilgjengelig hjemme. ; Par sakse-eller Razor, blyant eller vaskes markør, Wooden blokk, sandpapir eller ostehøvel, Bestem par jeans; Du kan kjøpe en ny jeans eller bruke en gammel en for belastende. Påse at jeans du kjøper passer deg ordentlig og at du ikke kjøper dyre jeans. Hvis du ønsker å distress gamle jeans, se til at du velger en par jeans som du ikke har noe imot eksperimentere med. Distressed jeans må ha hullene og revet områder, så velg jeans nøye.
Marker Distressed Områder; Når du nå har besluttet jeans du vil nød, velger de områdene som skal distressed. Distressed jeans ser mer unike når de er distresset på områder der natur distressing foregår som, lår, hofter, knær, etc. Så merker de områdene du vil nød. Use blyant eller vaskbar markøren for å markere områder. Bruk separate markeringer for hull og fades.
Måter å stresse Jeans
Faded Effect, Start med de områdene der du ønsker å gi et falmet effekt. Før du starter plagsom prosessen, setter en blokk av tre nedenfor området du ønsker å arbeide på. Det vil gi en støtte mens fading. Det er mange teknikker som kan brukes til falming.
Bleking, Bleking fades jeans raskt og bleker det området der den er påført. Du kan bruke mild bleke for det samme. Sørg bruke gummihansker før starter bleking. Lag en blanding av blekemiddel pulver og vann. Ta en klut eller svamp og dypp den i løsningen. Klem svamp eller klut riktig og bruke løsningen til området for å være bekymret. Nå, vaske jeans i kaldt vann tidligst. Dette vil unngå nedbryting av jeans. Det er viktig å være forsiktig mens bleking. Det må utvises forsiktighet at bleking løsningen ikke tilfeldigvis søler på områder som du ikke vil nød.
Sandpapir eller ostehøvel; Hvis du ikke vil bruke bleke, kan du bruke sandpapir alternativet. Bruk et sandpapir som svært grov. Med hjelp av sandpapir, gni på det området som skal se falmet. Gni til du får ønsket effekt. Du kan også bruke en ost rivjern i stedet for sandpapir. Gni baklommer, knær og hofter med hjelp av plagsom verktøy du velger.
Hull: Når du vil lage hull i jeans, sørge for at du ikke kutte ut en hel sirkel ut av jeans. Merk av sirklene hvor du ønsker å lage hull. Ta en barberblad og kjøre i langs merkede området. Gni det til du ser de hvite tråder av jeans. Du kan fjerne tråder eller beholde dem eller fjerne bare noen av trådene og holde resten. Det er en rekke av hull mønstre som du kan velge fra.
Final Touch, For ytterligere effekt av belastende, bruke en saks, og ripp jeans på hem og sømmer. Vil dette gi en frynsete effekt på distressed jeans. Når du er ferdig med alle trinnene plagsom jeans, vaske jeans og se om du vil gjøre videre belastende.
Ved å bruke noen teknikker og følge ovenfor gitt fremgangsmåten, kan du enkelt lage din egen distressed jeans som er moter og trender disse dager. Når du lærer hvordan du nød jeans, kan du gi dine venner ideer om det samme. Så, i stedet for å kjøpe dyre distressed jeans fra et utstillingslokale, lage en fortvilet jeans selv.