Australsk Tree Fern

Australsk treet også kjent som Cyathea cooperi, Cooper's trebregne, Scaly treet bregne og Lacy trebregne. Det er det populært valg for boligeiere som prydplante. Selv om det er naturlig hjemmehørende i Australia, er det funnet over hele verden, spesielt i tropiske og subtropiske områder. Kronen form dannet av bladet arrangement av bladene, gir treet en behagelig utseende. Den taksonomiske klassifikasjonen av australske trebregne kan gis som,; Norge - Plantae; Division - Pteridophyta; klasse - Pteridopsida; Bestill - Cyatheles; Familie - Cyatheacae; Genus - Cyathea; Fysiske funksjoner, The tre vokser opptil en høyden på nesten 15 meter , og blir brukt som innendørs potteplante samt utendørs anlegg for hagen. Spiralen arrangement av bladene gir den et elegant utseende. Treet har én høye stammen som er omtrent en fot i diameter. Stammen er dekket med trimmet ovale scaly mønster. Bladene på treet er eviggrønne på alle årstider og endres ikke faller. Treet bærer ikke noe frukt eller blomster. De mest attraktive fysiske trekk ved Australian trebregne er rullet utseendet av bladene på toppen av treet.
Habitat; Rainforests og gjel er de opprinnelige naturlige habitater for australske trebregne. Derfor er det mest egnet klima for australske trebregne fuktig omgivelser. Selv tørre klimaet er egnet for treet, forutsatt at jorda forblir fuktet hele tiden. De kan ikke tåle for mye av sollys og bør derfor plasseres i skyggefulle eller delvis skyggelagte områder. Treet er rask vekst og uproots den innfødte planter ved å forme tykke står. Dette er fordi treet sprer sine sporer til en svært høy hastighet med hjelp av vind, og trærne blir snart innenfor et uke eller så. Disse sporer vokser på undersiden av tre blader.
Tree Care; Som diskutert tidligere, australske trebregne krever en svært fuktig klima / rundt. Derfor du bør ta vare du ikke tørke ut anlegget. Selv om klima er ikke fuktige, sørge for at jorden vannes regelmessig. Selv innemiljø er egnet for slikt bregne. Australsk trebregne kan ikke tolerere plutselige endringer i temperatur og tørre forhold. De tåler kaldt klima deg til en temperatur på minus 3 grader Celsius. Til australske fern trepleie, må du bruke gjødsel som er godt balansert, og du må mate anlegget minst to ganger eller tre ganger i året. Derfor må du gjødsle det ved jevne mellomrom over tid. Treet vanligvis ikke lider av dødelige sykdommer, men kan bli påvirket på grunn av termitter og feil som kan problemer med sin bagasjerommet. Jorden for australske trebregne skal være fuktig og godt drenert. Mens du plasserer treet, plasser den enten ute i en skyggefull plass, eller hvis du ønsker å plassere den i stedet den i en beholder av passende størrelse.
Australsk trebregne ser veldig vakkert når det vokser helt. Treet er robust, vokser raskt og krever svært mindre vedlikehold og dermed gjør en av de beste dekorative trær med landskapspleie.