Painting Vinyl Fasader

En vinyl Fasader er en vær-belegg brukes på yttervegger av hus eller bygning. Vinyl Fasader hjelper i beskytte veggene fra intense sollys og kraftig regnvær. Vinyl sidespor er laget av hard, og høy kvalitet polyvinylklorid (PVC). De er vanligvis festet i form paneler på veggene. Det antas at vinyl sidings generelt ikke krever noen slags maleri eller reparasjon, men noen ganger, pga lav vedlikehold og hyppige eksponering for sollys og tunge regnskyll, kan de få skadet og derfor begynne å miste fargen. Imidlertid bør male vinyl Fasader ikke være en alvorlig bekymring lenger, så denne artikkelen vil være å forklare deg fremgangsmåten for hvordan å male vinyl Fasader ....
Hvordan Paint Vinyl Fasader
Materiale Obligatorisk; For maleriet vinyl Fasader, vil du trenger en maling for vinyl Fasader består av en blanding av akryl resin og uretan, små malekost og svamp pensel, og hånd hansker laget av latex materiale.
Prosedyre for å Paint Vinyl Fasader
Rengjøre; Det første trinnet på maleriet ethvert materiale er å rengjøre den grundig, og dette gjelder vinyl Fasader også! Rengjør hele området som skal males med hjelp av litt vann og en svamp. Husk å gjøre rengjøringen delvis fordi hvis du ikke rengjør området og starte direkte med maleriet, vil malingen ikke pinne eller forbli på veggen permanent på grunn av skitt til stede på vegg.
Maleri, Når du har renset området helt kan du starte med selve maleriet aktiviteten. Begynn maleri fra toppen hjørnet av området, og deretter bevege seg mot den andre øvre enden av muren. Se til at du bruker enkle og jevne tak mens maleriet, som slag anvendes på en tilfeldig måte vil gjøre vinyl Fasader lite pene å se. Du kan vanligvis bruke en stor pensel, mens maling av enkle og mer synlige områder. Men for vanskelige å nå, og veldig akutte, kan du benytte deg av de små børster, slik at fargen brukes riktig og til hvert hjørne av vinyl Fasader. Bruk en annen pels å gjøre skygge ser tykkere og forblir på sidesporet over lengre tid. Sørg for at hver og hvert hjørne er dekket og er malt jevnt.
Tips til Paint Vinyl Fasader
Selv om prosedyren for maleriet vinyl Fasader ser veldig enkel, er det noen instrukser og ting å bli tatt vare på mens de gjør aktiviteten. ; Se å rengjøre Fasader ordentlig og sikre at det er ikke noen støv på den. For de mer klissete støv materiale, bruk en kraft skive, som vil fjerne den. ; Velg en farge som ikke bare passer ditt valg, men også fungerer over lengre tid. Insister på å bruke en lys skygge. Dette er fordi i motsetning til mørkere nyanser, ikke lysere nyanser ikke absorberer sollys eller varmen, og dermed hindre at sidesporet blir ødelagt. ; Ikke mal Fasader på regnet som skyggen ikke ville få nok tid til å tørke og dermed maling skulle få vasket bort umiddelbart. Det er derfor tilrådelig å male vinyl Fasader på et tørt sesongen for å sikre riktig og langvarig maling. ; Målet bak å velge en maling som inneholder akryl resin og polyuretan er at vinyl sidings har en tendens til noen ganger ekspandere og oppdrag i varme eller skiftende værforhold. En slik type maling har elastisitet opprettholde denne tendensen av vinyl sidespor. ; For din sikkerhet hensikt, alltid ha på latex hansker, slik at fargen ikkje ville skade noen del av kroppen din. ; Så folkens, var dette en artikkel om maleri vinyl sidespor. Jeg er sikker på at ovennevnte prosedyre og tipsene vil løse dine problemer på hvordan du male vinyl Fasader, og hjelpe deg å fullføre denne aktiviteten vellykket. Men, i tilfelle du finner det vanskelig, søke profesjonell bistand og få arbeidet gjort. Så gå videre og la folk misunner dine vakre leter huset!