Sentrale Air Conditioner Anmeldelser

Fuktig luft kan være uutholdelig for de fleste av oss. Supply kanaler channelizes avkjølt luft fra det sentrale klimaanlegget til rommet og hjelper i avfuktende inngående luft. Ettersom dette avkjølt luft er sendt på gang blir det varmere og renner tilbake i AC gjennom avkastningen kanalene. På denne måten, fortsetter en sentral klimaanlegget prosessen og holder rom kjølig og tørt. I sentrale klimaanlegget vurderinger, kan to typer AC beskrives, et splittet system og en pakket enhet.
Split System Central Air Conditioner, et todelt system er det mest brukte AC for bygninger. Her er luften-kondensatoren og luft-kompressor innehas av en utendørs komponent, et metallskap. Dette er de tyngste, mest bråkete og varme-Shedding komponenter. Og fordamperen arrangeres i form av et A-ramme, på en luft håndtering innendørs kabinett, som inneholder en ovn. De viktigste tilbudet kanalsystem av varmepumpen eller ovnen har fordamperen coil installert i den. Spolen kjøler luften passerer gjennom den. Enkelte boliger kan allerede ha installert ovner. Slike boliger kan gå for splitt system central AC, i tilfelle ikke de har noen AC.
Pakket Sentralvarme Conditioner, i en pakket enhet, alle komponentene dvs. kondensatoren, er kompressoren og fordamperen, plassert eller plassert på en ensom utendørs skap. Dette kabinettet enten plassert på taket eller på en betongplate på bakken, foruten bygg. Små næringsbygg er vanlige brukere av denne typen en AC. Elektrisk oppvarming spoler eller naturgass ovn form delene i en pakket klimaanlegget. Hjemmet eller på kontoret yttervegger eller tak gi banen, for tilførsels-og kanaler for å være koblet til pakket enheten utendørs.
Best Sentralvarme Conditioner, Mellom klimaanlegg i USA er vurdert av det som er kjent som den sesonger Energy Efficiency Ratio (seer). Verdien av forholdet er bestemt ved å dividere kjølekapasitet av en AC av elektrisk input som kreves av AC å fungere. Jo høyere verdi på forholdet, er mer effektive utnyttelse av de sentrale klimaanlegget. Den minimale seer karakteren av alle AC skal være 13 (tidligere var det 10). Og dette er standard vurdering gjeldende for apparater produsert etter 23. januar 2006. Så, er enhver AC som gir en rating på mer enn 13, mer effektive i sin ytelse, og vil benytte mindre mengde energi, med andre ord de beste sentrale luft conditioner.
I motsetning til AC modeller som ble produsert 10 eller 15 år siden, nesten alle AC produsenter tilbyr sentrale klimaanlegg med seer 13 og 14. Imidlertid kan apparater som ble produsert før 23. januar 2006, fortsatt være under salg og installasjon aktiviteter. Sentral air conditioners med standard seeren rating, utnytte 30-50% mindre energi for driften. Så kan du forestille hvor mye energi disse apparater vil spare uten at det koster mye å lommene.
Velge rett Sentralvarme Conditioner, Bestem sentralt klimaanlegget, som verken er for liten eller er for stort, gå for den riktige størrelsen. Hvis en AC er for liten i størrelse, så vil den ikke passer dine behov på varme dager. Dette er fordi, er svært små, vil det forbruke mer strøm enn det den trenger. Og en AC dersom en for stor enhet, ikke vil fungere som en effektiv avfukter. Videre må du skall ut en stor sum penger for en AC med stor kapasitet.
Det er alltid lurt å gå for en sentral klimaanlegget snarere enn å installere vindu klimaanlegg. Du kan lagre de ekstra dollar som ellers ville være bortkastet i drift vindu ACs. For at den sentrale klimaanlegget er å gi den nødvendige mengden av effektivitet som den skal, riktig plassering, isolasjon og kanal installasjon er et must. Hvis disse faktorene er godt ivaretatt, så kan du forvente effektiv service fra klimaanlegget, med minimalt vedlikehold. Økning i global oppvarming forårsaker klima til ansikt ugunstige forandringer. En sentral klimaanlegget til rådighet kan lage en arbeidsplass miljø komfortabel og dermed mer produktive. Den sentrale klimaanlegget vurderinger er å hjelpe deg i å velge de beste AC for kontoret eller hjemme. Men det er ingenting bedre enn å søke for råd og veiledning fra en fagperson på dette feltet.