Wooden Personvern Fence: Installer Wood Personvern Fence

Fence betyr bokstavelig talt, en barriere som tjener til å sperre av et område. Personvern gjerdet, som navnet indikerer, blokkerer området fra offentlig innsyn. De markerer grenser, øke sikkerheten og redusere vinden. Men det er mye mer mening festet til et tre personvern gjerdet. Hvis du installerer en tre personvern gjerdet, får huset et helt naturlig utseende. Dessuten øker det skjønnheten i hagen din, og fungerer som en perfekt ramme for det. De tre gjerde kommer til en rimelig pris, og den finnes i mange varianter.
Husker følgende ting før du begynner å installere en tre personvern gjerdet. ; Vurder ditt behov før du velger type. , Kontroller og definere din eiendom grense. Lese et egenskapsnavn spørreundersøkelse gjort, for å kontrollere rett sted å installere gjerde. , Bestem hvor mye din høyde gjerde burde ha. Du kan også holde en bestemt plaster ett lavere høyde hvis det er å gi en fin utsikt. ; Bestem antall porter og hvor du ønsker å ha dem. Dessuten tror antall dører hver gate bør ha. ; Du har mange muligheter innen denne kategorien av gjerdet. Du kan sjekke følgende stiler å ha en fancy unike utseende gjerde:; Paint eller flekker veden gjerdet panelene henhold til yttersiden av huset ditt, eller du kan også velge å beholde den naturlige fargen som den er. , Du kan velge en fast personvern gjerdet utforming som gir komplett privatliv frå området liker murveggen ikke. Men dette kommer sikkert til en rimelig pris sammenlignet med murstein sammensatte veggen. I denne typen, er alle gjerdet panelene tett knyttet sammen på den ene siden av horisontale skinnene. Det våte været kan medføre hevelse i panelene, og som et resultat, kan de pop-off skinnen. I dette tilfellet, maling og farging er et must. ; Du kan få hunden-øret figurer på toppen enden av hver panelet til å danne unike tre personvern gjerdet panel design. , Plassere trebord på alternative sider av horisontale skinnen også en godt alternativ. Her er en treplate fast på innsiden av skinnen, og den neste er fast på yttersiden av skinnen. Dette skaper en klassiker mønster slik at strømmen av vind og verne om privatlivet også. Dette også er bra for vått vær. ; En annen måte er å ha en hybrid personvern tre gjerdet panel stilen. I denne typen gjerdet, kan de tre nederste fjerdedeler av den totale høyden har solid personvern gjerdet og den resterende delen som ligger over den kan ha gitteret gjerdet. Gitteret gjerdet er av diagonal lamellene ordnet i en kryss og tvers måte slik form kvadratisk hull. Det vil gi et attraktivt utseende til hele gjerdet. , Mens designe porten, kan du ha trebord av lik høyde, eller du kan gradvis redusere høyden på platene når du flytter fra sentrum mot hjørnet av porten, hvor det er festet til gjerdet. ; Gates kan farges tydeligere enn resten av gjerdet for å gi en eksklusiv effekt. ; Du kan bruke alle treslag, mens du setter opp en tre personvern gjerdet, men du kan sjekke ut for noen av de oftest brukte skogen:; Red Cedar or White Cedar, behandlet tre, Redwood, gran, gran eller furu (Dette er ofte kjent som hvite skogen grunn av deres hvite utseende), Rotting er vanligvis et problem nederst av gjerdet. I dette tilfellet, sedertre, behandlet tre eller rød tre er gode alternativer, de blir mer råte-bestandig i forhold til den hvite skogen.
Viktigheten bør gis til kvaliteten på elementene brukes mens du har installert tre personvern gjerdet. Sterk og galvanisert metall spiker, brede og solide hengsler, låsen på en god merkevare med et barn-lås og god kvalitet tre vil sammen danne et holdbart, attraktivt og den beste veden personvern gjerdet, som vil vare i mange år. Så gå videre og utforske over alternativer for å gjøre verden fredelig ved å installere en kjempeflott tre personvern gjerdet.