Skilt som viser Guy ikke er interessert i deg

Du tenker på ulike måter å være sammen med ham, men ingenting ser ut til å fungere. Du kler deg best, men han aldri synes å legge merke til selv om du vet at du har folk beundrer deg. Eller annen måte, uansett hva du gjør for å holde ham glad, du aldri føler deg helt rolig. Men du fortsetter å elske mannen dypt! Vel, kvinner ofte gå den ekstra mil for mannen hun elsker, uten egentlig å vite om fyren er interessert i henne eller ikke! La oss innse det jenter, ville du trenger mannen å være like interessert i deg å ha et sunt forhold! Hvis du føler deg misfornøyd om visse ting uansett hvor hardt du prøver, er det på tide du står overfor sannheten. Her er noen tegn som viser fyren er ikke interessert i deg. Så spenne deg selv og bli kjent med fakta og vet om du er ærlig bjeffer opp feil tre!
Skilt som viser Guy er ikke interessert i deg:
Du bør kjenne en fyr er ikke interessert når han.;. Samtaler du aldri tilbake! Er du den som alltid ringer ham opp til å vite hvordan han er å komme sammen i løpet av dagen? Har han noen gang ta samme innsats? Noen ganger menn kan spille vanskelig å få. I så fall ville tid avsløre hans sanne intensjoner. Hvis du er den typen som kaller ham altfor ofte, og han bare kaller tilbake å returnere samtalene eller med en unnskyldning han var i styremøte, er det bedre du finner noen som setter pris på å snakke med deg.
Du bør kjenne en fyr er ikke interessert når han.;. Omfatter ikke deg i alle sine planer. Hvor ofte har du gått ut på en lørdag kveld? Har han selv be deg ut på en date? Eller gjør han spør som per bekvemmelighet hans? En mann som er virkelig og virkelig interessert i deg vil planlegge noe spesielt noen ganger eller i det minste treffe deg regelmessig. Hvis han ikke gidder å be deg ut, og du er den som stadig gjør en innsats for å møte ham, da er det bedre du leser riktig tegn i stedet vente på ham til å ta deg ut.
Du bør kjenne en fyr er ikke interessert når han.;. Snakker ikke med deg åpent eller gjøre en innsats for å bli bedre kjent med deg. Når en person er interessert i deg, han / hun ville forsøke å vite laster om du liker og misliker. Han vil spørre deg spørsmål om dine hobbyer og familie. Vel, det er også sant at enkelte menn tar tid å åpne opp. Du vil være den beste dommeren til hvor mye tid du gir til denne bestemte mannen og hvor lenge er du forberedt på å vente med å vite om han virkelig er interessert i deg.
Du bør kjenne en fyr er ikke interessert når han.;. Ikke engang gidder å introdusere deg til hans familie på venner. Han kan snakke mye om dem og går ut med dem, men hvis han ikke gidder å introdusere deg til mennesker som er viktigst for ham i livet, godt, kan du definitivt vet han er ikke interessert. Selv kan mannen ikke er klar for det ennå, ville det snart bli en tid da du vil trenge for å tilbringe tid med sine folk og venner å bli kjent med ham bedre. It igjen ville være snakk om individuelle valg for kvinnen om hvor lang tid hun vier i venter på hennes mann å introdusere henne til hans venner og familie.
Dette var noen av skiltene som viser en fyr er ikke interessert i deg. Selvfølgelig ville du også å måle situasjonen selv å vite hvor forholdet er på vei mot. Snakke det ut med den personen ville være et fornuftig alternativ. I alle fall, om mannen ikke dusje deg med kjærlighet, hengivenhet, respekt og takknemlighet, er han ikke verdt alt bryet jentene! Vent og se, og du er nødt til å finne mannen i drømmene dine snart!