Innendørs spill for små grupper

er Det anledninger av små get-togethers, det er tider av små forretningsmøter og det er dager når barna kaller et få av deres venner hjemme. Alle disse anledninger er, på noen måte, veldig like. Du må ordne for noen interessante aktiviteter for dem alle. Eventuelle små get-sammen, hvis supplert med morsomme spill og aktiviteter, gjør en fantastisk feiring for deg og dine gjester. Ingen av de minste samlingene er komplett uten spill. Hvis den er ett innendørs get-sammen eller et møte, må du planlegge innendørs spill, og ordet 'innendørs' synes å begrense planleggingen! Men det virker bare så. Det er visse innendørs spill for små grupper, som garantert bli morsommere hvis planlagt godt. Her er noen forslag til innendørs spill for små grupper.
Bud det riktig: Du må få noen artikler fra markedet, eller bruke de små av deg huset. Du kan bruke stasjonære elementer, dagligvarehandel element pakker eller andre kreativt valgt artikler. Gi hver person en penn og papir og holde elementer for displayet. Pass prislappen på et av elementene er ikke synlig for deltakerne. Be hver av dem gjette prisen på hver av elementene på displayet. Hold et tillatt område for avvik. Den som gjetter det meste av priser høyre er vinneren!
Hide-n-Seek - The Uvanlig Way: Spør ett i gruppen å skjule på et trygt sted. Nå be andre å begynne finne den skjulte medlemmet. Den som finner medlemmet første skjuler med denne personen. Den som finner dem blir med dem! Dette fortsetter dyrke siste i gruppen finner alle hans / hennes skjult gruppe-kameratene. This innendørs spillet kan bli enda mer spennende hvis spilles i løpet av natten.
Mind Games: Ramme noen morsomme eller intelligente spørsmål å stille hver og en i gruppen. Vær kreativ, men ikke for personlig. Hold en rask-brann runde, hvori hver deltaker har å gi raske svar. Du kan spille ett sinn spill, hvor én deltaker sier noe og den neste svarer med første som kommer til hans / sinnet hennes. Veve-a-ord er et annet godt alternativ av en innendørs spillet for små grupper. Gruppen står i en sirkel. Den første begynner med et brev og den neste suffikser et brev for å fullføre en gyldig skrivemåte. Hver person forsøker å utvide ordet for å kontrollere at ordet avsluttes ikke på ham / henne. På lignende linjer, kan du også ha en omgang veving en historie. Start med en linje og la andre strekker seg for å gjøre en historie. Den fantasifulle sinn av tomta er sikker å slå en liten idé inn en interessant historie.
Sandwich Making: Be deltakerne å sitte i en linje. Place et brød, en flaske syltetøy eller saus og kniv på hver ens sted. Spillet handler om lage smørbrød. Den som gjør maksimalt antall sandwicher i den fastsatte tid er utvilsomt vinneren.
Hvorfor: Del gruppe i to små lag. Gi hver medlem av både lagene en penn og papir. Spør alle medlemmene av ene laget å skrive tilfeldige spørsmål starter med 'hvorfor'. Hvert medlem av motsatt teamet skriver tilfeldige setninger som begynner med "fordi '. Når dette er gjort, staver hvert medlem ut hans / hennes spørsmålet. Hans motstander i andre laget spells hans / hennes svar. Som både var skrevet på en tilfeldig måte, er spørsmålet-svaret par bundet til å være morsom.
Mind spill og de som skaper morsomme, kan brukes som isbrytere til formell møter. Noen av ovennevnte spillene beste passer småpartier og familietilstelninger mens noen kan passer godt for barna. Vær kreativ til enhet gode innendørs spill avhengig aldersgruppe og interesser folket i gruppen. Velg et av de innendørs spill ovenfra, eller designe din egen. Jeg er sikker, dine gjester vil returnere hjem med et smil på deres ansikter.