Hvordan å reparere en Sprinkler System

Sprinkleranlegg er et grunnleggende nødvendighet for å opprettholde en skinnende grønn plen. Selv om det er andre vanning modellene, flertallet av landskapsarbeid entusiaster foretrekker installere et plenen sprinkleranlegg å vanne plenen. Faktisk, gress enhetlig og regelmessig vanning av plenen er lettere på grunn av intervensjon av sprinkleranlegg. Med korrekt fiksering av plenen sprinkleranlegg, du må bare slå på systemet for å vanne plenen eller hagen.
Et sprinkleranlegg består av rør, avløp komponenter og kontroll beslag. Rørene er koblet til vannkilden ved hjelp av VVS-system, mens kontrollerne regulere åpnes og lukkes på ventilene til å levere vann som per sett planen. I likhet med alle andre hagen verktøy eller maskiner, kan et sprinkleranlegg blir mindre effektive over en periode. Forstå det grunnleggende tips for sprinkler system reparasjon vil spare både tid og penger i tilfelle av enkle feil. La oss ta en titt på hvordan å reparere en sprinkleranlegg.
Hvordan å reparere en Sprinkler System
Snakker om sprinkleranlegg reparere, avhenger metodikk for å gjenopprette enheten på type maskiner, enten det er en in-ground sprinkler eller slange-end sprinkler. Dessuten er nivået av mekanisering å bli vurdert mens fikse sprinkleranlegg. Noen av disse hagearbeid enheter er fullt automatisert, mens andre er semi-automatisert krever brukerens oppmerksomhet for drift av enheten. Etter å ha korte kunnskap med noen grunnleggende tips om sprinkleranlegget fungerer mekanismen, kan du starte med å reparere enheten.
Sprinkler Head reparasjon; En av de vanligste problemene med sprinkleranlegg er skade på sprinkler hodet mens klippe plenen. For sprinkler head reparere, grave jorda rundt skadet hodet og skru mutterne som fester hodet. Mens du gjør det, beholder riser i sin opprinnelige posisjon. Også pass på at ikke støv eller gressrestene komme inn i sprinkler hodet, ellers kan det føre til blokkering av vannstrømmen. Monter den nye sprinkler hodet og skru den ned til riser. Sjekk om nye sprinkler hodet fungerer eller ikkje før dekker hullet.
Sprinkler Riser reparasjon; I tilfelle det er noe problem i sprinkler riser, graver jorda rundt sprinkler hodet og fjern hodet ved å skru mutterne som holder den. Ta av stigerøret så mye som mulig ved hjelp av en brystvorte extractor. For alle spor av tøff riser, kan du bruke tang for å fjerne dem. Deretter monteres nye riser på sprinkleranlegget. Kontroller at ingen rusk inn i systemet mens reparasjon av sprinkleranlegg riser. Fest sprinkler hodet til stigerør og sjekke arbeider av den nye riser.
Main Line reparasjon; annen mulig årsak til sprinkleranlegg feil er å bryte hovedlinjen, noe som kan skje under plen lufting. Før stenger vannkilden, undersøke feilen beliggenhet i hoved linjen. Grave opp jord i området å nå røret, også sørge for å grave opp sidene av røret. Etter dette, rett snitt den skadede delen og posisjon ekspansjon reparere kobling på hovedlinjen. Når du kutter røret og plasser coupler, fjerne smuss fra den varme og gjelder PVC blå lim til å bli brutt endene av røret. La limet tørke i 10-15 minutter og sjekk vannlekkasje ved å slå på hovedlinjen. I tilfelle alt funker fint, dekker hullet.
Dette er en oversikt over hvordan å reparere sprinkleranlegg. Etter disse enkle metodene, kan du fikse sprinkleranlegg og fortsette med din normale hagestell tips. Reparere spredere er ganske enkelt, hvis du oppdager problemet riktig. For å minimere sprinkleranlegg feil, er det alltid bedre å utføre vanlig service som beskrevet av produsenten. Se i bruksanvisningen som følger med i sprinkleranlegget å rengjøre og vedlikeholde anlegget på en jevnlig basis.