Karriere i arkeologi

Studier av gamle og moderne menneskelige kulturen er kjent som arkeologi og en person som driver forskning og utgraving er kjent som en arkeolog. En arkeolog studerer livet til folk i de gamle verdenen fra ulike Skriftene, skulpturer og elementene at han graver ut på et historisk sted. Bortsett fra utgravninger, gjør en arkeolog også forskning undersøkelser og prøver å studere vaner, jordbruk og jakt praksis i en sivilisasjon som hadde eksistert tusener av år tilbake.
Karrierer i arkeologi - En oversikt
Arkeologi er et stort felt og det er mange karriere åpninger for ferske akademikere med hovedfag i antropologi eller arkeologi, som ønsker å forfølge sin karriere i arkeologi. En arkeolog fokuserer sin studie på arkeologiske data som gjenstander, funksjoner, nettsteder etc og retter sin fokus på en bestemt sivilisasjon eller et bestemt samfunn.
Det er arkeologer som fokuserer bare på å tolke data innhentet fra et bestemt utgraving nettsted. De baserer sin tolkning på grunnlag av materialer funnet på området slik som fragmenter av bein eller klær, pottemakerier, bygningsmaterialer og så videre.
Fysisk Arkeologi - Dette er et av de mest populære og kommende filialer i arkeologi. En fysisk arkeologen studier om menneskets evolusjon og den vanlige endringene som er sett i mennesker over tid. Han studerer også om de ulike dietter og sykdommer som ble sett hos mennesker i antikkens verden og også den moderne verden.
Kulturelle Archeology - Hvis du er interessert i undersøke kulturen og tradisjoner en bestemt fellesskap, kunne du se etter denne karrieren alternativet i arkeologien.
Historisk arkeologi - Et karriere alternativ for de som er interesserte i å studere om liv og gjenstander i forhistorisk tid og middelalder. De andre karrierer opsjoner i historisk arkeologi er urfolks Arkeologi og klassisk arkeologi.
Som nevnt før, er arkeologi et enormt felt og Det er en gren av studien kjent som arkeologiske vitenskap. Her kan spesialisere seg i paleodiet, dateringsmetoder, bioarcheology, arkeologiske kjemi og fauna analyse.
Rettsmedisinske Arkeologi og Maritime Arkeologi - Disse to karriere alternativer har vært lagt nylig til arkeologi. En rettsmedisinsk arkeolog forsker på stedet eller nettsted, graver materialer knyttet til ikke bare pre-historiske, men også historiske åsteder. Mens gjennomfører en maritim arkeolog studier og forskning på watercraft fra tidligere til nåværende skipsvrak.
En annen karriere alternativet i arkeologien gjennomfører forelesninger i ulike høgskoler og universitet. En professor arkeologi lærer og også driver feltarbeid. Han hjelper også sine studenter til å analysere gjenstander.
Det finnes også posisjoner som kuratorer i et museum. Det er museer forbundet med et universitet eller regjeringen. Museet Kuratorene bevare museets samlinger og også drive forskning på disse samlingene.
Det er en mange karriere alternativer for folk som er interessert og nysgjerrig å vite om den historiske bevisene på fortid og nåtid. I dag, ulike private bedrifter som forplikter seg til forskning leie arkeologer. Arkeologisk vitenskap er en gren av studien som tilbyr en svært ettertraktet karriere.