Hårklipp for ulike ansiktsformer

En god frisyre kan fullstendig forandre deg fra en vanlig Jane til en person med en stilig persona. Vel, hva er det du må vurdere for en god frisyre bortsett fra en ekspert frisør? Ditt ansikt form er en av de viktigste faktorene som bidrar i å bestemme hva slags frisyre du velger. Vel, før du Tromp av til frisørsalong, vet om formen på ansiktet ditt, og deretter gå inn for en hensiktsmessig hårklipp. Her er noen ideer for hårklipp for ulike ansiktsformer.
Hårklipp for ulike ansiktsformer:
Hårklipp for oval ansiktsform:; Den ovale formen regnes for å være den mest allsidige former for styling rett fra frisyrer å velge rett type solbriller. Hvis du har en oval ansiktsform kan du prøve ulike lengder fra langt hår til mellomlangt hår. Dessuten, kan du velge noen tekstur, fra bølgete to krøllete hår! Bobs, lag, herlige krøller, lange bølger alle passer ovalt ansikt.
Hårklipp for Heart ansiktsform:; hjerte formet ansikter ser bedre med en hårklipp som gjør at håret til å ramme ansiktet sakte. Hjerte formet ansikter har alltid en spiss hake, slik at du kan gå inn for hakkete lag å legge til flere dimensjon til frisyre. Du må sørge for de øvre lagene er stylet godt og ett av lagene faller rett under kjeven din. Long smell er også en ideell og elegant alternativ.
Hårklipp for Square Face Shape:; Et firkantet ansiktsform ville kreve deg til å velge en frisyre som ville bløtgjøre kantene av ansiktet. Du kan velge lange frisyrer som rammer inn ansiktet og holde en side avskjed. Du kan også se etter ett frisyre som legger høyden til krona. Firkantede ansikter har sterke jawlines slik, du vil trenge for å myke opp jawline enkelte lenge smell eller velge lag som begynner på jawline. Unngå å velge korte frisyrer, som det vil kun gjøre ansiktet ser proposjonert i form.
Hårklipp for Long ansiktsform:; En lang shaped ansikt ville kreve at du velge en frisyre som legger flere bredden til formen på ansiktet. For denne formen, ville krøllete og bølgete hår kan være perfekt som det legger mer bredden på sidene. Du kan velge en lengre rygglengde og kortere lag til den øverste delen av ansiktet. Kort hakkete frisyrer også passe lange shaped ansikter.
Hårklipp for runde ansiktsform:: For en runde ansiktet, må du velge en frisyre som legger flere lengde til ansiktet. Langt hår er ideell for kvinner med en rund ansiktsform. Langt hår vil også bidra til å legge til lengden av ansiktet. Pistrete kanter eller spisse endene på strengene er best egnet for lange shaped ansikter. Når du velger lag, unngå en lengde som ender i nærheten av kinnene, så det vil bare legge til vekten av ansiktet. Du kan selv velge hairstyles som legger høyden til krona området. Dette vil bidra til å skape en balanserende effekt.
Disse tips for hårklipp for ulike ansiktsformer vil hjelpe deg å bestemme hva slags frisyre du kan velge. Alltid holde noen bilder i hånden når du kontakt med din frisør.