Little Black Dress

Den lille sorte kjolen er en av de mest stilfulle, ensembler feminine enhver kvinne kan egen! Kjoler i generelt, er kreasjoner som gjør en kvinne utseende og feminine. Kjoler har vært på moten scenario for alderen, men kan mote har endret seg over tid. Den lille svarte kjolen har vært en av de mest favorittene av alle antrekk, for kvinner, så vel som designere. En stilig liten svart kjole kan få deg til å se søt og uskyldig eller kan til og med gjøre deg til en attraktiv, sexy kvinne! Valget er ditt. Så, hva er denne fascinasjonen, kvinner har med den lille sorte kjolen? Vel, jeg sikkert faller i den kategorien av damene som kan kjøpe denne kjolen når som helst, hvor som helst!
Den lille sorte kjolen, eller LBD som den er kjent som, ble popularisert først og fremst av den svært talentfulle designeren, Coco Chanel. Denne nydelig og ekstremt talentfull dame var kjent for sin eksepsjonelle ferdigheter i moteindustrien. Coco Chanel sakte jobbet seg opp stigen og førte til en revolusjon i form av klær for kvinner. Fashion i 1900 var ikke om kvinners komfort. Hun gjenskapt bilde av kvinnen i tjuende århundre og lagt til et stempel på sin egen stil på en slik kvinne. En Coco Chanel antrekk dermed frigjort kvinner og forbedret sin personlighet med enorm komfort. Kvinner ble frigjort fra den ukomfortable klær slitt i det Era. Vel, er dette også den tiden da den lille sorte kjolen ble et raseri med kvinner. Denne meget allsidig design nedfelt kvinnens femininitet og kan brukes enten på dagtid eller om natten. Coco Chanel skapelse ble deretter omtalt i 1926 utgaven av svært glamorøse magasinet Vogue. Kjolen som var omtalt her var enkel og kort.
I gamle dager var svart kun forbeholdt sorg, og derfor, hva Coco Chanel visualisert var et revolusjonerende skritt slags. Hun brøt løs fra tradisjonelle normer og kvinner tillatt henne mote ideer med stor entusiasme. Hun etterlot seg et uutslettelig merket i verden av mote som hennes etablering av LBD fortsetter å styre som eveningwear.
Skjønnheten av Little Black Dress:; Black er vakker og hvordan! Den lille sorte kjolen er nå tilgjengelig i en rekke design og tekstiler som passer den motebevisste damen. I dag, vil alle mote gurus vurdere enhver garderobe ufullstendig uten den lille sorte kjolen. Skjønnheten av LBD ligger i er allsidighet. Kombiner det med en elegant jakke, og du kan bruke den for dag tid. Bruk den med stiletter og du er klar til å rocke natten!
Den klassiske sorte lille kjolen er definitivt et må-ha. En slik kjole er trendy, uten å være åpent glamorøs. Se etter kne lengde kjoler med en heller dristig tilbake for en snev av moro! Hvis du ønsker å gi din personlighet en touch av glamour så gå inn for en Lacy svart kjole som er blusset fra livet og framover. Bruk den sammen med pumpene og kombinerer med en sexy clutch bag. De som tør å nakent og vil hoder til å snu seg kan velge en lær mini sort kjole. Kombiner det med haute kneet-høye støvler til piple oomph.
Bruk tilbehør med omhu for å fremheve din skjønnhet. Lysekrone øredobber som glitrer kombinert med elegant armbånd ville se bra ut med feminine sorte kjoler. For natten, kan du gå inn for glamorøse rødfarger for lepper og Smoky øynene ser. Dette er nødt til å slå deg til de vakreste kvinnen på natten!
Hvis du er ennå å handle for en liten sort kjole, så jeg ville foreslå du kaste bort mer tid, og så går til nærmeste boutique! Ha en morsom tid shopping mens jeg går til rote rundt for det siste innen sexy LBDs. Cheerio!