Hvordan få båndet Headbands?

Ribbon headbands are hår tilbehør ikke bare for babyer, men også barn i alle aldersgrupper, ungdom og også for voksne som er i begynnelsen av tyveårene. Det finnes ulike typer pannebånd som er i mote. Jenter ville se kjølig og smart i ett trendy bånd pannebånd. The headbands kunne gjøres hjemme. Noen av pannebånd som kan gjøres hjemme er nylon pannebånd, beaded hodebånd, elastisk hodebånd og så videre. En av pannebånd som er en favoritt blant små jenter er et bånd pannebånd.
Hvordan få båndet Headbands?
Båndet er pannebåndet en gjør-det-selv-prosjekt som kan gjøres hjemme. Husk, jenter ville elske å bære en hodebånd at matcher med kjolen sin. Det er ingenting som det du kan gjøre båndet pannebånd hjemme. Du kunne ikke bare spare betydelig penger, men har også mange unike bånd pannebånd som passer din garderobe.
Det finnes forskjellige typer materialer som du kan gjøre et bånd pannebånd. Du kan velge mellom sateng bånd til Lacy og hekle bånd i forskjellige farger og teksturer. Når du har bestemt på materialet til båndet, noe som gjør et hodebånd ville ta mindre enn 20 minutter.
Materialer som er nødvendige, Ribbon ønsker: 20-tommers lengde, Elastic 1 brikke (en tomme lengde), Needle og samsvarende farge tråden, du vil også trenge en saks og målebånd.
Instruksjoner
Ved hjelp av målebånd, måle hodet der du ønsker båndet pannebåndet å bli sett. (Det er noen mennesker som går med bånd band rundt toppen av hodet.)
Det neste trinnet er å klippe snoren. Du kan kutte bånd rundt 2 inches mindre enn hodet måling. Fest den ene elastisk-ende til den ene enden av båndet og sy dem sammen. Stingene skal være liten og sterk. Sørg for at du bruker samme farge tråd til å sy.
Du trenger å vite om båndet hodebånd passer deg snuggly og er verken løs eller stram. Så før du kobler til den andre enden av båndet, kan du teste-fit båndet. Du kan kutte en del av elastisk, hvis du føler det er litt for lang. Dette kan gjøres før stitching strikken til den andre enden av båndet. Når begge ender er sydd, er båndet headband klare til bruk.
Dette er den mest grunnleggende metoden for å lage din egen bånd pannebånd. Disse bånd headbands ville også lage personlige og unike bursdag gaver, gaver vennskap eller en gave til alle anledninger og sammenkomster.
De ovennevnte metoden er en mest grunnleggende metode for å lage et bånd pannebånd. Det er tre måter å lage en enkel sløyfe pannebånd. Når du lære å lage en sløyfe pannebånd ved hjelp av enkle og grunnleggende metode, kan du prøve å lage bånd-dekket hodebånd og bånd-innpakket hodebånd. Båndet-tildekket og bånd-innpakket pannebånd er dyrere i forhold til båndet hodebånd. Grunnen er at du ville kreve langvarige bånd. Du kan også dekorere båndet hodebånd med søm en liten satin blomst eller maling prikker (forutsatt at båndet er ren, og materialet er bomull).