Rengjøring Ceramic Tile gulv - Hvordan Clean keramiske fliser

Keramiske fliser er et populært type gulv som legger til skjønnhet og eleganse til hjemmet ditt. Keramiske fliser er elsket for sin holdbarhet og uovertruffen skjønnhet. De er faktisk laget av leire, sand, kvarts og jernholdige materialer. Hardhet og slitestyrke av keramiske fliser kan tilskrives produksjonen, hvor alle disse stoffene er knust, og deretter brent i en ovn på et svært høy temperatur. Foruten holdbarhet seg, er en annen fordel med keramiske fliser som de kan også brukes i bad og kjøkken, som de kan tåle fuktighet.
Keramiske fliser er tilgjengelig i et bredt spekter av mønstre og farger for å samsvare med din stil og mote. Hvis vedlikeholdes riktig, kan de vare i flere år og fortsatt beholde sin eksotiske utseende og glasur. En viktig del av generell omsorg og vedlikehold for all slags gulv er skikkelig rengjøring. Keramiske fliser Rengjøring er forholdsvis ganske lett og enkel. Her er noen få enkle tips om hvordan du rengjør keramiske fliser gulv.
Hvordan Clean Keramiske fliser
Regelmessig rengjøring og vedlikehold er svært viktig å beholde skjønnhet og glasur av keramiske fliser og også å beskytte dem mot skader og riper. Det første trinnet i skikkelig rengjøring er å fjerne enhver form for abrasive stoffer som støv, skitt, sand eller grim som kan gjøre flisene kjedelig. For dette kan du bruke en myk kost eller en støvsuger, men ikke bruk den beater bar vedlegget, da det kan ripe opp overflaten. En vanlig fuktig mopp med varmt vann er svært viktig for rengjøring av keramiske fliser gulv. Noen ganger, kan du også bruke en liten mengde mild såpe sammen med vann, for å vaske gulv fliser. Men husk å skylle gulvet igjen med friskt vann for å fjerne eventuelle rester igjen. Dette hjelper deg å unngå dannelse av tynt lag på overflaten, vanligvis forårsaket av bruk av noen form for rengjøringsmiddel eller rengjøringsmiddel.
Selv om mange renhold produkter er tilgjengelige i markedet, bør du velger mildt rengjøringsmiddel til din fliser. Ikke bruke noen form for sterke vaskemidler, spesielt surt, alkalisk, blekemidler og ammoniakk baserte produkter for rengjøring av keramiske fliser gulv. Også unngå å bruke sterke rengjøringsmidler som stål ull og skuremiddel, da de kan ripe overflaten. Før du velger en bestemt type produkt, bør du gå gjennom produsentens retningslinjer og instruksjoner for å få en idé om hvilken type renere egnet for flislagte gulv.
For fjerning av såpe avskum, kan du bruke en litt myk klut til å skrubbe området, men pass på at du ikke ender opp riper i overflaten. Rengjøring av flis fugemasser, spesielt på badet, kan være den vanskeligste delen av renhold keramiske fliser gulv. Eddik kan brukes til rengjøring disse fliser fugemasser. Bare søke eddik på området og la det forbli for en stund og så skrubb med en børste. I stedet for eddik, kan du også bruke en pasta av natron og vann til samme formål. Du kan også vurdere muligheten av tetting flisen fugemasser å beskytte dem mot skitt og flekker, som vil gjøre rengjøringen enklere.
Stell og vedlikehold av keramiske fliser
Riktig vask av fliser skal utfylles av tilstrekkelig pleie og vedlikehold for å beskytte dem fra mulig skade. Så plasserer dørmatter ved hver inngang til støv og smuss inneholder, ikke dra møbler over gulvene, sted plastbeskyttelsen under beina på møblene, og følg instruksjonene fra produsenten til å velge noen form for rengjøringsmiddel for keramiske fliser. Husk også å rense utslippet umiddelbart for å unngå at keramiske fliser fra å bli flekkete.
Ved å følge disse enkle tipsene om hvordan du kan rengjøre keramiske fliser, kan du beholde dem vakre og fri for flekker og riper.