Ting å Wear samtidig Vandring

True elskere av naturen alltid finne måter å tilbringe tid blant greenene. Turgåing er en av de mest elsket aktiviteter for utandørs person! Ingenting kan måle seg med spenningen i eventyret toppet med frisk luft og vakre nyanser av grønt rundt. Fotturer og camping er dermed det ideelle måten å oppdatere ens humør til å gi et avbrekk fra de kjedelige rutinene i kontoret saker! Men, medan du er på tur, må du være godt rustet til å takle ulike situasjoner som kan oppstå. Bortsett fra kjeler og andre nødvendigheter, klær du velge turer er like viktig å gjøre turen veldig hyggelig. Hvis du har ofte lurt på hva jeg skal bruke mens vandring så kan du ta en titt på noen av disse nyttige tips og ideer til klær egnet for denne aktiviteten.
Hva du skal ha under en fottur:; Været vil i stor grad diktere hva slags klær du pakker. Hvis været viser seg å være uforutsigbare, som for eksempel solfylte formiddagen og regn til kvelden, så du vil trenge for å velge lag klær. Lagdelt klær vil hjelpe deg å tilpasse seg endringene i varierende humør av Mother Nature! Alltid sikre du bære en base lag med klær laget av tekstiler som absorberer svette. Dette laget er nærmest huden derfor; stoffer som ikke absorberer svette og ikke la det fordampe ville føle deg klam hele dagen. Polyester micro fiber er egnet til den varme sommeren der som polypropylen er å foretrekke for den kjølige vintre.
Dersom været blir litt kjøligere, at du har skjorter og bukser laget av ull eller fleece materiale. Du kan velge full-lengde bukser som kan doble opp som en capri ved behov. Den lange lengden er nyttig for å unngå riper forårsaket av stikkende busker eller irriterende myggstikk. Hvis det kan gjøres om til en capri, ville det være nyttig når været blir varmt eller når du må vasse over en bekk.
Ytterste lagene bør være vindtett og vannavvisende hvis du vandre i regnet. Se etter en løs jakken med masse lommer som kan la deg lagre all den knickknacks trengte mens fotturer.
Unngå denim bukser på fjelltur. I stedet velger spesielle turer bukse som er lett tilgjengelige i mange butikker. Disse buksene er laget av pustende stoffer. For monsunen sesongen kan du selv finne bukser som er laget av vanntett stoff! Korte bukser er fint hvis du kjenner terrenget i området godt. Shorts kan komme godt med så alltid holde et ekstra par i vesken.
En vandretur Vesten er også en vesentlig del av slike sportslige gear. Disse er montert og ermer, og kommer i oppkomme av farger! Sats på lette tekstiler spesielt designet for å være vindtett samt motstandsdyktig mot vann.
Den type sko du velger er ekstremt viktig under en fottur. Det vil også være avhengig i stor grad av klimaet og hva slags terreng du er i ferd med å utforske. Hvis du planlegger å gå langs noen naturlige stier, kan du satse på sko av de lysere varianter. Disse bør være komfortable så du kan virkelig nyte naturens skjønnhet uten ubehagelig føtter. For monsunen sesongen velger vanntett sko med en solid såle som kan gjøre det mulig å få et bedre grep mens du går.
Se alltid for demping i sko. Stiff sko er bundet til å gjøre føttene vondt. Ankel høye støvler er ofte foretrukket. Ikke kompromiss på komfort for føttene. Tross alt, ville turen være mulig bare når føttene er komfortabel i passende fottøy.
Et par sokker kan også gjøre en verden av forskjell. Se etter sokker laget av stoffer egnet for turgåing. Det finnes polstret sokker som er designet for å holde føttene varme og komfortable. Ellers kan du selv velge sokker laget av to lag som er spesielt utformet for å redusere friksjon. Sokker gi som dempning trengs for slitne føtter.
Også velge hatter eller caps for å beskytte deg selv mot varmen. Strikk caps er ideelle for kjølige vintre. Glares er veldig mye for å holde øynene beskyttet fra den harde stråler fra solen.
Med riktig tur klær, ville turen være hyggelig, uten hindringer når det gjelder komfort. Retten klær kan hjelpe deg å møte eventuelle endringer i været med et smil!