Makramé Plant Hanger Instruksjoner

Makramé, kommer fra det arabiske migramah, betyr «stripete håndkle 'eller en' dekorativ frynser". Det er en kunst å dekorere med knuter, og perler, og antas å ha vært brukt for første gang av 13-tallet arabiske teppe vevere. I løpet av viktoriansk tid, var mange husholdninger prydet med dette håndverket og kvinner brukte den til å lage rike tilbehør, ikke bare for sine klær, men også draperier. Siden den gang har denne kunsten blomstret og tatt mange forskjellige former.
Kunsten makramé brukes til å lage dekorasjoner som plante holdere. Den legger til skjønnhet plantene, som bruk av varierte fargede ledninger og perler gjør anlegget hengeren ser veldig pen. Dette håndverket er enkel og lett å lære. Og for alle de som lurer på hvordan å lage makramé plante kleshengere, kan man starte med å prøve ut følgende makramé anlegget hengeren instruksjoner.
Makramé Plant Hanger - Type 1
Materialer som trengs:; makramé tau; Metall ring, saks, Flower pot; Veibeskrivelse:
Mens de bestemmer seg lengden på makramé tauet, ville man trenge en tiltak minst seks ganger mer av lengden av det ferdige holderen. Etter kutting burde man ha minimum 6 stykker av samme lengde. Brett dem i to til å lage 12 tau ender. Bind dem til ringen, ved hjelp av en halvstikk-knute. Separate de 12 tauet ytterendene i tre grupper på 4 hver. Knute ett av tau ender med en enkel firkantet knute, på høyden av planter topp. Ta en to deler, og en knute i samme høyde. Skill hver del av de 4 tau ender i to, sammenkobling av hver halv med den til dens umiddelbare venstre eller høyre. Etter å ha gjort dette, vil du sitte igjen med 3 sett med fire tråder hver. Knot disse gjenværende tau ender, ved å holde dem sammen på toppen av bunnen av potten. Bring alle 12 endene til sentrum av bunnen av potten, og trekker den opp med en endelig knute. Man kan skjære av leftover slutter, eller perle dem. Plasser pott, inne i anlegget hengeren.
Makramé Plant Hanger - Type 2
Materialer som trengs:; makramé akkorder; Wooden ring, saks, Flower pot; Veibeskrivelse:
Her må plassere potten i sentrum og flette makramé rundt den. Ta ca 16 snorer, hver på rundt tre meter lang. Ut av dem ta 4 ledninger og doble dem ved å holde fra sentrum og knuten det ti ganger, ved hjelp av torget knute braid type 10-15 knop. Lag en sløyfe av torget knuten flette og binder opp endene med en liten vind knute. Når du kommer til slutten, bare ca 2-3 inches under vinden knuten, krok endene av fire snorer på en tre ring, ved hjelp av dobbel halv uhell. Samle de øvrige ledningene under ringen og gjøre en mer vind knute. Bruke spiral braid knute teknikk, slips 4 fletter med hver av de 4 ledninger. Del 4 ledningene på slutten av spiral braid i to deler. Tie 2 kjetting flettene, ca 2 inches lang, på to ledninger. Koble disse to kjeden flettene, ved hjelp av Gourmand mønsteret. Under hvert av Gourmand mønstre, nok en gang foreta to kjeden fletter og binder dem igjen sammen med mønsteret. Disse trinnene må gjentas, inntil potten er flettet til bunnen. Samle alle endene under bunnen av potten og binder dem med en stor vind knute.
Macrames er enkle å lage. The makramé anlegget Hengeren instrukser kan virke litt skremmende i begynnelsen, men vil øve definitivt gjøre deg perfekt. Å lage din egen utendørs anlegg kleshengere til din potter vil ikke bare gi deg massevis av tilfredshet og glede, men vinner du mange komplimenter også!