Tegn til Controlling Relationship

Kathy hadde hørt komme inn i et forhold ville være den beste ting å skje med en person. Hun følte det ville hjelpe henne føle mer komplett om seg selv. Men som tiden gikk, følte Kathy flere deprimerte enn noensinne. Hun følte at hun mistet sin identitet og gjøre ting hun egentlig hatet å ellers. Kathy fant seg å være gjenstand for verbal mishandling og alltid prøver ulike måter å holde partneren lykkelig. Selv om hun virkelig var glad i ham, Kathy noen ganger likte møte ham. Dette var da hun endelig begynte å tenke på å bryte fri fra forholdet. Selv om hun elsket ham inderlig, mislikte Kathy blir kontrollert og voktet hvert eneste øyeblikk. Vel hva Kathy opplevde, var ikke noe mer enn en svært eiendomspronomen partner som ønsket å kontrollere forholdet som per hans ideologier i livet. Unødvendig å si, Kathy endelig besluttet å følge sine egne drømmer og gjorde møte noen som ærlig verdsatt henne i sann forstand.
En kontrollerende forhold er ganske vanlig situasjon disse dager. Når det kommer til et par, er en kontrollerende forhold egentlig ikke gode nyheter. En sunn relasjon handler om ha retten balanse i livet. Et par må arbeide på ulemper og bruke gode poeng å gjøre det arbeidet. Det er tider da forholdet ser virkelig vakker i begynnelsen. Men før man innser det, å noen ganger, starter ett av partnere dominerende det føre ulykkelighet til den andre. I så fall, er det ulike tegn på en kontrollerende forhold som kan gi deg en idé om hva slags forhold du deler med din partner. Her er noen tegn som tyder på en kontrollerende forhold.
Tegn på en Controlling Relationship:
Voldelige Temper:; Først og fremst, en voldelig temperament som gjør at du gjør ting etter hans / vil hennes, er tegn på en kontrollerende forhold. En slik person vil ha en svært skremmende temperament. Dette kan uttrykkes med plutselige utbrudd av temperament over enkle spørsmål. Dette kan også følges ved å kjøre bilen på en rask hastighet eller kaste ting rundt huset. Anger at når slike nivåer er ofte et tegn på som viser "hvem som er sjefen" i forholdet. Selv om det kanskje ikke helt rettet mot deg, er det bedre å holde avstand fra en slik person å unngå å bli hans / hennes mål i fremtiden.
Senke selvtilliten din nivåer:; Når en person ønsker å ha full kontroll i et forhold, han / hun ville gjøre det et poeng å alltid fornærme deg spesielt i offentlige. Den merkelige folk faktisk kan utføre en slik handling og term det som «kjærlighet», men disse er tegnene du må være klar over fra begynnelsen selv. En person som ønsker å ha full kontroll over et forhold vil alltid lavere tillit nivåer. Slike mennesker selv har frekkhet til å fortelle deg om å være skjemmende eller kritisere deg for alt liten ting. Dette ville alltid har du bevisst om alt, av frykt for å gå "mot" ønskene til partneren din.
Full kontroll over dine planer:: Når var sist gang du bestemt hvor du ville gå på en date? Visste du til og med stemmen din mening? Hvis du hele tiden gjøre ting han / hun kjærlig ønsker "deg til å do.well, tror jeg det er på tide du tenke nytt om dette forholdet. Når du er i en kontrollerende relasjon, han / hun ønsker at du alltid er enig med mange ting mellom deg både som et par. Hvis du ender opp på at det går siden slike iført slags klær han / hun vil at du skal alltid eller spise den type mat, som bare han / hun er glad i, du oppriktig har et problem på hånden.
Konstant flimmer av følelser:; En person som ønsker å være den kontrollerende person i et forhold ville være svært elskverdig til deg en dag og fornærme deg på neste dag. Du vil alltid bli på mottakersiden av de verbale overgrep. This slutt resulterer i deg håper på en forandring i din partner. Vel tross alt, fortsetter dette mønsteret til slutt resulterer i en senkning av din selvtillit og din tilnærming til ting. Unnskyldninger vil helt sikkert følge, men den konstante endringen av følelser vil alltid fortsette.
Du er alltid på feil:; Dette er hva en person som ønsker å ha kontroll vil alltid gjøre. Mens i et forhold, vil en slik person stadig klandre deg for alt. Han / hun ville sloss og klandre deg for 'ødelegge stemningen ". Han / hun vil fortelle deg at du har bortskjemt en romantisk kveld bare på grunn av en setning ytret fra munnen. Du ville være den som får skylden for en perfekt kveld å bli ødelagt, men det er egentlig ikke din feil. Dette vil åpenbart forlate deg i en forvirret sinnstilstand følelsen redd om voicing din mening. Det skulle også la deg full kontroll til partneren din.
Sjalusi og konstant vakt over dine handlinger:: I de innledende fasene av et forhold, kan det konstant telefonsamtaler virke søte, men når en person holder fanene over hvert minutt av livet ditt, vel, har du et problem på hånden! En person som elsker å styre partner ville holde ringer å vite hvorfor du handlet eller hvem er det du henger ut med på kaffebar. Å la partneren din vet om planene er en fin tanke, men å gi forklaringer hele tiden er ikke så hyggelig egentlig. Dessuten ville en slik partner være sjalu når du tar opp med vennene dine.
Du kan være bra, men ikke god nok:: Når i en kontrollerende forhold, vil partneren din alltid gjør du føler du er egentlig ikke bra nok for ham / henne. Selv om du prøver å bake den beste av kaker eller ta den personen til et eksotisk sted for en date, han / hun ville gjøre det et poeng å si din innsats var virkelig ikke bra nok. En slik person ville aldri være tilfreds med et beløp av innsats fra din side.
Vi vet alle kjærlighet er blind, er spørsmålet når du har opplevd noe som dette, ville du virkelig risikere lykke på grunn av kjærligheten? Dessuten kan det aldri være ren kjærlighet på en slik kontrollerende forhold, alt ville være en veldig egoistisk forsøk fra partnerens side. Er du forberedt på å miste din fred i sinnet og identitet for en slik person? Dette er noen ting som bare du kan svare og bestemme selv. Uansett hvilken bane du velger, husker du ville definitivt møter noen som elsker og respekterer deg. Han / hun ikke kan være i sikte akkurat nå, men du vil sikkert finne lykke hvis du ser på ting med en positiv innstilling!