Slik Stop Being Sjalu

Sjalusi er den dragen i paradis, helvete himmelen, og den mest bitre av emosjonene, fordi forbundet med den søteste. - AR Orage
Som forklart av William Shakespeare, og er sjalusi én grønn eyed monster som bekymrer de fleste, spesielt, de som er i et forhold! Hver person har stått på hver side av gjerdet av sjalusi minst én gang i sin levetid. Det er tider folk lurer på, er sjalusi en kvinnes domene? Jo, egentlig ikke! Både menn og kvinner like lider av sjalusi. Den nøyaktige opprinnelsen av sjalusi kan bli funnet i en broket av ulike følelser som ikke alltid er irrasjonelt å være ærlig. Det er en blanding av frykt og usikkerhet å miste en uvurderlig besittelse eller person.
Mange psykologer henviser sjalusi direkte til manglende selvtillit i et forhold. Etter en stund sjalusi, forsterker seg og begynner å fengsle vanlige rutinen av en person og slår sitt liv i en absolutt katastrofe. Sjalusi kan være sporadisk, og det kan være vanlig som slett ikke ville gå bort. Ja, vi vet alle disse tingene, er spørsmålet - hvor å slutte å være sjalu? La oss finne det ut.
Hvordan slutte å være Sjalu i et forhold?; Etter hvert som Maya Angelou sier er sjalusi er i et forhold som salt i mat. Litt kan forbedre nyte og for mye kan ødelegge gleden. Sjalusi på et forhold er belønningen for kjærlighet i første dager av forholdet, men senere håndtere sjalusi begynner å bli et stort problem for begge partnerne. Folk blir så irritert til tider, at de selv kommer til beslutningen om å avslutte forholdet.
Vær positiv, Sjalusi ofte kommer som en pakke avtale med noen triste tidligere erfaringer av denne personen, som gjør ham / henne vanskelig å stole på noen person. Hvis du har gått gjennom en forferdelig opplevelse i det siste om en utro eller uærlig ex partner, så sjalusi er veldig tydelig for deg. En liten bit av frykt orientert sjalusi er berettiget, men igjen så mye av det, er alltid skadelig. Stol partneren din, ikke alle fingrene i en hånd er like. Husk at frykten for å miste det du har vil stoppe deg fra å ha det i første omgang.
Selvfølelse; Det er ofte observert at mange mennesker som ønsker å lære hvordan å slutte å være sjalu er faktisk ofre for akutte lave selvfølelse, selv defeating atferd og mindre mengde depresjon i tillegg. Vel er jeg ikke prøver å undervurdere, men det er ofte observert at sjalusi virkelig senker selvfølelse av en person. Det er dessuten viktig å finne ut årsaken bak den lave selvfølelse, ofte, fører en fornærmende forholdet også til lav selvfølelse som til slutt leder til misunnelse og overdreven sinne som ødelegger forholdet. Finn ut kilden til lav selvfølelse og prøve å overvinne det. Du kan øve flere terapier som sinne ledelse og par terapi for saken.
Talk It Out; Hvis du ønsker å lære hvordan å slutte å være sjalu, er den første tingen å gjøre for å diskutere saken med partneren din. Sjalusi begynner å styre verden dersom saken ikke blir løst på en riktig måte. Før hoppe til konklusjoner, husk at virkeligheten ofte er langt mer bedre enn den ser ut. Vær spesifikk med partneren din og la ham / henne vet om din tvil om hans / hennes utroskap heller enn å bli sjalu. Snakk og sortere det ut, vil det definitivt hjelpe deg å slutte å være sjalu.
Slik Stop Å være Sjalu kjæreste?; Vel, hvordan vi skal håndtere sjalusi som sniker seg i, når en av partnerne er fortsatt deler et sunt vennskap med sin ex? En tøff kaller dette, men på den annen side, kan det løses på kort tid. Mange venninner og kjærester bare gå gale og ofte antar den som tegn på juks i forholdet, som ikke er rettferdig! Etter ting kan hjelpe deg å lære å slutte å være en sjalu kjæreste eller sjalu kjæreste.
Analysere situasjonen, Når du føler deg sjalu, de fleste av årsakene er bare overfladiske, de tingene som du akkurat har sett, men ikke forstått. Hvis partneren kommer sent, ikke besvare anropet ved den aller første ring, glemmer noen små ting, hvis en venn av hans / hennes gjør en gest som våkner den "grønne eyed monster", så bare prøve å ignorere de ovennevnte nevnte tilfeller og så små problemer. Ikke la disse hendelser kommer mellom den kjærlighet som du aksje for hver andre. Jeg er ikke kritikk av hele følelse av sjalusi som en bygd opp scenariet av tankene dine, hva jeg prøver å si er analysere situasjonen, og deretter reagerer på det deretter.
Gi Space, aldri glemme det faktum at din partner har en verden av hans / hennes eie andre enn deg. Ja, skal du være hans første prioritet, men det er mange andre ting igjen for ham å gjøre som er like viktige. Det beste forholdet er den perfekte blanding av to forskjellige personer. Gir hverandre nok plass til å puste lett og nyte litt avslappet øyeblikk med forskjellige mennesker og ting. Dette vil gi dere begge muligheten for selv å analysere også. En annen viktig ting er å ikke stole helt på din partner, følelsesmessig. Pass på at du ikke doom partneren din med konstant bekymring og problemer. Live livet på den sunne måten, og ikkje som en uønsket emosjonell bagasje over hverandre.
Tillit og ærlighet, tillit og ærlighet er de to hjørnesteinene i ett sunt forhold. Mangel på tillit fører til ekstreme sjalusi. Prøv å finne ut opprinnelsen til sjalusi, og etter rømming den ut med partneren din, stole på ham / henne. Stol på hans kjærlighet og respekt når han virkelig insisterer. Det er ingen grunn til å være en sjalu om han fortsatt er i kontakt med sin eks. Konsentrer deg om det faktum at hun er fortid og det er derfor han er med deg. Sammen med tillit, er ærlighet også en svært viktig dyd. Bra eller dårlig, må følelsene være ærlig og tro mot partneren din. Ærlighet er veldig viktig å unngå unødvendig forholdet samlivsbrudd.
De som tar ett forsøk på å lære hvordan du slutter å være sjalu, egentlig vet alle løsningene til deres sjalusi problemer, det bare at de ikke stoler på deres utførelse makt for å stanse være sjalu. De fineste svar på hvordan kan jeg slutte å være sjalu i et forhold er skjult i seg selv løse! En ærlig forsøk på å unndra seg den gode gamle grønne øyne demon er det eneste som er forventet av deg. Er det for mye å be?