Blomsterbed Border: blomsterbed Avslutningslist Ideer

Blomsterbed grenser gir blomsterbedene den perfekte polert utseende, at enhver gartner mål for. De legger til en hage stil og landskapspleie. Blomsterbed kanter gir ikke bare blomsten senger med gode visuelle appell, men også sørge for enkelt vedlikehold, og kutte ned arbeidstiden. Blomsterbed kanter ideer kjenner ingen grenser og kan være så nyskapende og funky som fantasien lar dem bli. Men jeg presentere noen populære landskapsarbeid ideer for blomst senger, i avsnittene nedenfor.
Plant Avslutningslist
De mest åpenbare, og også den mest tradisjonelle måten å kantlist your blomsterbed, er ved hjelp av planter. Disse plantene kan være blomstrende planter, flerårige urter, busker og med små trær. Plant grenser bør være store nok til å fange øyet, men liten nok til å ikke kreve tungt vedlikehold. While stort anlegg grenser se bra ut med blomsterbed med høye blomstring, lagdeling og variasjoner i sine former gir hagen et fint utseende. Plant blomster bed grenser med høye løvverk, også for privatliv og kan brukes i nærheten av hagen benker. Asters, geranier, krysantemum, dag liljer, tulipaner og andre blomster gjøre for lyse blomsterbed kanter materiale. Urter som salvie, holde kattene vekk fra blomster og gi den perfekte hedge-lignende blomsterbed grenser. While blandede urter og busker ser bra ut som grenser, klatring vegetasjon som klematis og eføy også gi en god følelse.
Flower Bed kantlist med steinheller
Mellomrommet mellom plenen og bedet kan ulastelig skilles ved hjelp av en skifer eller Bluestone stabling. Ikke bare er de en sikker form for kanter, men de gir også et engelsk landlig følelse til blomsterhage. Siden helle bergartene er justert løst, gir de for vann la outs også. Skifer fôr make klippingen enklere.
Terracotta Tile Avslutningslist Idea
Terracotta fliser (som kommer i forskjellige farger) kan bli kuttet i ulike dekorative former og størrelser. Disse blir deretter delvis begravet nær slutten av blomsterbed å forme din perfekte blomst seng landskapsarbeid idé. Terracotta fliser kutte ned på kanter og trimming husarbeid, gir en kunstnerisk mulighet og ser svært dekorative i blomsterhagen. La fantasien løpe løs og komme opp med nye og innovative design for å bruke dem. Deretter vil selv vanlig gammel terrakotta får hagen til å se surrealistisk, rett ut av et eventyr.
Kanting med Diagonal Brick
Råmaterialet på denne type kantlist er hovedsakelig mursteiner. Selv gamle samsvarer murstein kan brukes til å se virkelig fint om avtalt god, lener seg i en retning, å gi en dominoeffekt. Selv om rød murstein gi en klassisk effekt kan også farget de brukes til å tilpasse blomsterbed kanter. Den beste nytte av denne type kantlist er at det er veldig bra å slippe ut overflødig vann i blomsterbed, og det er veldig lett å legge ned også.
Kanting av støpt betong
Støpt betong kanter gir en veldig ryddig og rent utseende til bedet, og dette kan ses i bildet gitt på toppen av artikkelen. Ikke bare gir de blomsten sengen ett mer profesjonelt utseende, hevet betong kanting plattformer sørge for god vann ventiler for hevet blomsterbed. Betong kanter er vanskelige og rotete å bygge, men oppgaven kan bli gjort mye enklere hvis en ekspert er innleid for å gjøre dem. De kan være laget i forskjellige former og størrelser, tilpasses din blomsterhage.
Klipping Strip
Klipping strimler er den ultimate løsninger for alle de som har mindre tid å bruke på hagearbeid. Klipping strimler er flat overflate rundt blomsterbed, som gjør klipping og vedlikehold av sengen og plenen enklere. Brick klippe strimler kan gjøres av nesten fullt begrave klossene, like utenfor blomsterbed. Kun den ene siden av murstein burde vises ute, og alle brikkene skal være riktig justert med ingen mellomrom i mellom. Brick utleggermaskin kanting strimler kan brukes til å holde alle murstein i form.
Kanting med Cobblestone
Brostein minner meg om gamle slott. De minner meg om hestens hover gjøre klokkes lyden på gamle brosteinsbelagte veier. Nostalgi side, brostein gir et meget robust se til blomsterbed kanting. De ser classy og er lettere å holde rent også. Blomsterbed kanter med brostein, er veldig populære, så de krever ingen ekstra hagearbeid ferdigheter som anlegget kanter gjør. Den eneste ulempen er at de er svært vanskelig å fastsette.
Rock Lining
Hvis du ikke ønsker å gjøre noe ekstra arbeid, og likevel krever en effektiv blomsterbed grensen, rock kledninger er din sikker svarene. Fôr blomsten senger med stein og steinblokker, i naturlige former og størrelser, faktisk kan gjøre utslaget for deg. Det krever ikke noen legging og trenger bare noen til å ordne bergartene i ønsket stiliserte figurer. Rock fôr ser naturlig og classic når blomstene i hagen er lyse og høye. Det er en stor mulighet for kreativitet i arbeidet med steiner, som en kan enkelt mikse størrelser og former til å lage mønstre som bølger, sløyfer og kamskjell.
Eccentric kantlist
Er du eksentrisk nok til å tenke nytt? Prøv resirkulert flasken kanting. Samle flasker, av fortrinnsvis samme størrelser og former. Bury dem enten halsen og ned eller nederst nedover (du vil), konsistent, hele blomsterbedet omkretsen. Du vil bli overrasket over hvor vakkert dette tilsynelatende meningsløse ideen ser, er når hele omkretsen helt foret. Lignende ting kan prøves med store skjell. Prøv kamskjell eller skall, er utfallet sikker på å være interessante og forskjellige. Ikke legg begrensninger på fantasien din. Prøv ut nye eksentriske ideer på en liten lapp, bære dem til hagen din bare når testing resultatet er appellerende. Prøv farget grus, er jeg sikker på at de vil se bra ut også.
Gjør din blomsterbed de mest snakket om sladder i nabolaget ditt. Ovennevnte blomsterbed kantklipping ideer, kan materialisere seg i noen beundringsverdige blomsterbed grenser som passer til blomsterbed design. Må prøve dem, de krever ikke så mye innsats som du tror. Enda viktigere, bare forestille seg hvor sjalu din neste døren nabo vil bli, når hun faktisk bruker dobbelt så mye tid i sin blomsterhage, men din er jo mer misunnelsesverdig snakket om én.