Pet Sikker Weed Killer

Folk betrakter kjæledyr som en del av sin familie, og de pleier å unngå ting som kan skade dem. I dag er pet trygt etiketter festet til mange husholdningsartikler helt fra pet trygge gjerder til kjæledyr trygt maur mordere og kjæledyr trygge planter. Men hva med luke mordere? Weed drapsmennene er uunnværlig for å bli kvitt ugresset i hagen din. Samtidig, kan kjemikaliene i weed gresset killers noen ganger skade kjæledyrene. I en bredere forstand, disse kjemikaliene er skadelig for innbyggerne i huset så vel som miljøet.
Weed Killers og kjæledyr
Så langt som kjæledyr er bekymret, er mange av hagen weed drapsmennene merket kjæledyr trygt. Men, du må sjekke ingrediensene og unngå de som inneholder karbontetraklorid, kloroform eller chloroethane, som er kreftfremkallende som kan påvirke helsen til ditt kjæledyr. Påse at hagen luke killer velge ikke inneholde '2 ,4-D ', noe som er en svært giftig stoff. Noen produsenter gir ikke i listen over ingredienser, mens noen andre ikke kan avsløre noen av ingrediensene. Det er alltid lurt å kjøpe et kjæledyr sikkert luke killer etter grundige undersøkelser. Du kan også gå for de som sertifisert av veterinærer eller Environmental Protection Agency (EPA).
Imidlertid kommersielle weed mordere inneholder kjemikalier som ikke foretrukket av folk flest. Du har en veldig trygg mulighet for å bruke hjemmelagde weed killers som også kan spare penger. Du kan lage din egen luke drapsmenn from husholdningsartikler. Følgende er noen metoder for å bruke enkelte husholdning elementer som plen luke mordere, som også er kjæledyr trygt. , En av de mest brukte husholdning element eddik. For bedre resultater, bruk en blanding av to deler kokende vann og én del av eddik og spray den på ugresset. For tøffere ugress, bør denne blanding bli brukt gjentatte ganger. Du kan selv legge til noen fedd olje eller sitron å øke styrken. Dersom området som skal dekkes er liten, deretter bruke en spray med vanlig hvit eddik. Eddik er tilgjengelig i forskjellige styrker - 5% (vanlige), 10% (pickling) og 20%. Det er bedre å bruk 5% eller 10% eddik, som 20% er veldig sterk og kan være skadelig. ; Et annet alternativ er vanlig å koke vann. Kokende vann bør helles over ugress, for å drepe dem umiddelbart. Sørg for at området ikke har noen annen plante, som koking vann er i stand til å drepe noen planter. Du kan helle vannet over hele fortauet, oppkjørselen eller uteplass. Metoden er nyttig i å utrydde ugress som vokser i sprekker. Etter behandlingen spredningen cornmeal i området å hindre gjenvekst. , Sukker og salt kan også fungere som kjæledyr trygg luke mordere. Legg en liten mengde sukker til bunnen av ugress. Du kan legge litt chili pepper å holde borte kjæledyrene fra spise sukkeret. Tilsetting av salt gjør jorden uegnet for veksten av planter. Denne måten er også bra å avverge ugress, og samtidig beskytte kjæledyrene. ; Cornmeal kan også brukes som kjæledyr vennlig luke killer. Det kan brukes sprekker og sprekker i innkjørsler og sidelengs for å hindre fremveksten av ugress. Det er bedre å bruke cornmeal før våren, for å hindre at frø av ugress fra spirende. Pass på at cornmeal ikke skader andre planter. ; Du kan også blande alle disse elementene en lage en løsning som skal brukes som en naturlig luke killer. En annen pet safe luke killer kan gjøres ved å lage en oppløsning av en gallon vann, en gallon blekemiddel, 1 / 4 ts oppvaskmiddel. ; Noen av disse elementene er svært effektiv og kan brukes som crabgrass luke killer også. Hvis du står overfor problemet av ugress kontroll og ønsker ikke å bruke noen kommersielle luke mordere, kan du prøve ovenfor kjæledyr trygt luke mordere, som ikke bare kjæledyret trygge, men miljøvennlig også.