Hvordan Kill a Tree Stump - Slik blir du kvitt trestubber

Vekst i befolkning og menneskets stadig større krav har ført til hogging av trær på en stor skala over hele verden. Noen av årsakene til avskogingen Kravene for tre og andre ressurser hentet fra trær. Klippe ned et tre er ikke en veldig vanskelig oppgave, men vanskeligheten ligger i klipping og å kvitte seg med stubben som er igjen over bakken. Her er noen tips om hvordan bli kvitt trestubber.
Billig og kostnadsbesparende måte; Selv om treet er kuttet ned, er det nesten umulig å avslutte eller drepe røttene. Røttene vil føre til at stubbe til å vokse. I slike tilfeller vil anvendelsen av enkelte Epsom salt eller rock salt på røttene og stubben hjelp i å drepe røttene på treet. For dette, ville vi må kutte stubben til bakkenivå, da gjelde salt til det og dekke det med skitt, som ideelt sett skulle drepe stubben. Vi har produkter tilgjengelig i gården forsyne butikker som inneholder bakterier som forårsaker stubben råtner over en periode.
Hakking, Det er en annen løsning på problemet, hvordan å drepe trestubbe. Hakk stubben til den når bakken. Deretter stiller stubben i brann, og når det er fortsatt brenner, legge brennende gjenstander som gummi og tre til den tiden av stubben er helt brent. For mindre stubber, kutte eller hogge dem ned før de er grøt, og deretter la den for noen dager. La et par dager pass og deretter grave ut stubben fra bakken.
Non Eksponering for Light; for denne metoden, må vi hogge stabben så kort som vi kan og dekke den med en svart plast feed butikken bøtte. Det er nødvendig for å plassere noe tung på toppen av bøtta slik at den ikke blåser av. Dette vil holde stubben vekk fra lyset og dermed deaktivere re-spirende prosess som vil resultere i død stubben.
Natural Approach, vi kan også ta en naturlig tilnærming for å drepe stubben ved å bore hull i stubben. Når vi er ferdig med boringen prosessen, trenger vi å stappe hull med en høy nitrogengjødsel. Soppen på stubben skulle bli lei av nitrogen, hvis stubben forblir fuktig. Ville dette føre til nedbrytning av tre. Hvis vi ønsker å se stubben forfaller i et raskere tempo, for så å bygge en kompost haug vil tjene formålet.
Uthuling Metode; Denne metoden kan bare brukes når vi ikke mye bekymret for trestubbe og er ikke det travelt med å drepe den. Denne metoden innebærer hollowing of stubber og proppe dem med potting jord. Disse hullene kan da brukes som plantasjeeiere. Stubben vil forbli i live i noen år kun til den tiden plantene er vannet og gjødslet. Videre, vil fraværet av vann og gjødsel fører til nedbrytning av stubben.
Tree Stump Chemical Remover, En løsning av natronlut, vil være nyttig i å drepe trestubbe. Prosedyren er å forberede en løsning av 1 del av kaustisk soda, og to deler vann. Det neste trinnet er å helle løsningen på trestubbe. Denne løsningen må søkes om 3-4 ganger slik at fullstendig drepe trestubbe.
Profesjonell Way of drepe en trestubbe, vi kan ringe opp en person som har en stubbe jeksel. Disse tre stubbefresere vil slipe stubben inn så støv. Hullet dermed dannet, må fylles på med litt jord. Sagen støv dannet på grunn av stubben jeksel kan være nyttig for mulch, som kan være nyttig i en rekke landbruks-og hagearbeid formål.
Dette er metodene som brukes i å drepe en trestubbe. Nå er det opp til oss å velge riktig en av dem, den som passer vår hensikt, tid og lomme.