Victorian Tea Party Ideas

I mange land er et teselskap en av de mest berømte anliggender. Jeg leste om formelle teselskaper i bøkene av Enid Blyton. Maten billettprisen hadde gjerne magen rumlet, og growling på alle de interessante retter. Afternoon tea partier har alltid vært en fremtredende funksjon i viktoriansk alder samt Edwardian alder i Storbritannia. Disse formelle teselskaper inkludert mer enn bare en kopp te! Disse var omfattende i forhold til dekor og alt var planlagt til perfeksjon fra servise vant til pynt planlagt for rommet.
I gamle dager, var det mange varianter av teselskap. High te var mest populære blant folk som tilhørte øvre lag av samfunnet. På den tiden, folk enten konverserte å sosialisere eller brukt disse teselskaper å diskutere forretninger materie. Dag, mange mennesker fortsette å følge denne trenden av formell og uformelle teselskaper å glede gjester og utgangspunktet ha en hyggelig tid!
Victorian teselskaper er ganske populær blant familier som ønsker å ha en feiring med venner, den elegante måten. En viktoriansk teselskap er en fin måte å sosialisere seg med stil. Hvis du planlegger å være vert en te party deretter kan du velge en viktoriansk teselskap tema. Her er noen ideer for viktorianske teselskaper.
Victorian Tea Party ideer:; Det er mange morsomme måter du kan planlegge en viktoriansk teselskap. Innstillingen vil være en av de viktigste tingene når man planlegger en typisk teselskap. Stilene av den aktuelle Era ble dekorative og forseggjorte. Delikat backgrounds ofte var merket av en viktoriansk teselskap. Innstillingen trengte ville kreve deg å velge objekter og draperi som reflekterer livsstilen til menneskene som levde den gangen. Blomstene er nødvendig for å skape den rette settingen for en viktoriansk teselskap. Roses med vakre røde bånd vil legge til skjønnhet av ordningene. For tabellen, må du velger duker med blonder. Dette bør også samsvare med den slags serviettene du har valgt for te sett.
Servise du velger også er like viktig. Du kan besøke mange butikker som har utsøkt vintage style te sett, som er vakkert utformet. Delikat og utsøkte tekanner med matchende te kopper mønstret med vakre blomster er egnet for anledninga. Du kan også se etter ytre stiler for smøret retter, boller sukker, serveringsbrett og selv serviett ringene. Alt dette vil hjelpe å gjenskape sjarmen av viktorianske Era. Utsmykkede sølvtøy eller til og med porselen kan tjene for anledningen.
Planlegge menyen for teselskap tilsvarende. Te smørbrød laget av fine og ferske brød skåret i trekantede former kan ha ulike fyllinger. Scones er et must for slik meny. Deilige scones laget av forskjellige fyllinger er bundet til å bli en umiddelbar hit med dine gjester. Yummy sjokolade chip kjeks bør ikke bli glemt! En annen funksjon i viktoriansk te parter er deilig teacakes. Disse små muffinsene er herlige visuelt og lekre å spise også!
Bruk disse viktoriansk teselskap ideer å ha en god tid med venner og familie. På slutten av dagen, handler det om de lykkelige øyeblikkene du deler som vil forvandle din partiet til et vellykket forhold.