Hvordan Dekorer en Kirken en Wedding

Kirkebryllup er en tradisjonell form av bryllupet. Kirken er et hellig sted for fred og hellighet, og det er et perfekt sted for en viktig hendelse som bryllup. Hvis du planlegger om kirkebryllup, så du bør være selektiv og forsiktig om utsmykningen av kirken. Vakker kirke dekorasjoner bidra til å skape et glamorøst stemning for et bryllup seremoni. Du kan bruke fargerike blomster, perler, blonder, perler, krystaller og lys til å pynte kirken. Men, husk at en kirke er et sted for tilbedelse. Mens dekorere det for vielsen, bør du passe på at sin atmosfære av hellighet og renhet ikke skal bli forstyrret.
Slik Dekorer en kirke for et bryllup?
Hvis du bruker litt av fantasien, hvordan du kan dekorere en kirke for et bryllup ville ikke være et problem. Mens planlegging kirken dekorasjoner, bør du vurdere design for midtgangen, stol, alter, midtpunktet, tak, oppføring samt dør dekorasjoner. Før du gjør noen planlegging, må du snakke til menigheten administrator og kjente om hva som er tillatt og hva som ikke er i kirken. Noen kirker tillater ikke en bruk av stearinlys, mens noen ikke tillater deg å kaste av kronbladene. Pass også på at du har tillatelse til å gå inn i kirken og dekorere det før seremonien.
Flower Dekorasjoner
Blomster er den mest tradisjonelle elementene brukes for kirken dekorasjon. Ulike fargerike blomster legge til en touch av eleganse og ynde til bryllupet seremonien. De kan brukes som aksenter, eller som en vakker bakgrunn for bryllupet bilder, eller dekorere bueganger og innganger. Du kan bruke vakre roser variasjon farger som rødt, gul, rosa og oransje for en eksotisk touch. Bruk av fargerike liljer, gir tulipaner eller tusenfryd også et fascinerende blikk. En ultimate floral arrangement gjør stemningen fascinerende og full av duft. Ordne av blomsten girlandere, blomsterkurver eller buketter til å dekorere innsiden av kirken. Du kan gå for silke blomster i stedet for ekte blomster.
Candle Dekorasjoner
Stearinlys gir en romantisk touch til et bryllup seremonien. Lyset dekorasjoner legge litt varm lys til kvelden bryllupet seremonien. Lysene er tilgjengelig i en stort utvalg av farger, former og størrelser. De går godt med alle bryllup tema. Noen foretrekker å bruke lysestaker på alteret, i vinduene eller i stedet for stolen buer.
Utendørs kirke Dekor
Utendørs kirke innredning er også svært viktig å hilse dine gjester. De store personlighetene kan linjen trappen til inngangspartiet eller fortau på kvelden bryllupet seremonien. Hvis vielsen er i løpet av sommeren eller våren, så kan du sette små citrus planter ved siden av døren. Beautiful floral buer ved inngangen gir et eksepsjonelt utseende til bryllupet sted. Du kan også bruke fargerike ballonger for å skape en vakker bue. En kombinasjon av blomster, ballonger og bånd gir en tiltalende, festlig se til kirken.
Church Pew Dekorasjoner
Church Pew dekorasjon er en viktig del av kirkens dekorasjon. Det kan være dekorert med vakre blomster, bånd og tyll. Du kan tilby et kreativt, munter se til benkene med juletrepynt i forskjellige stiler. Pew bukker er mest brukt for kirken pynt. De er laget av tyll eller fargerikt bånd aksent med blomster som passer til et bryllup tema. Noen mennesker foretrekker å bruke floral swags stedet for stolen buer. Du kan også dekorere benkene ved hjelp drapering gossamer eller organza, floral baller, hestesko, tørkede kranser, mini flettede kurver med kronblad, ledning lasso, strand spann med skjell og spader, eller små paraplyer hang opp ned, fylt med blomster.
Altar Area Dekorasjoner
Du kan bruke flyttbare søyler eller pilarer for attraktive floral ordninger for å pynte alteret området. En dekorert bue kan bli plassert foran alteret området på slutten av benkene. Veve tyll og grønt krans eller lys rundt kommunikasjonen rails og trapp rekkverk. Store skulpturer plassert i alter-området tilby mer dekorative utseende.
Den vakre kirken dekorasjoner skape en mer berømt, forfriskende atmosfære for å gjøre den spesielle dagen virkelig minneverdig.