Hvordan Erstatt Vinyl Fasader

Vinyl Fasader er ansett for å være en holdbar og rimelig materiale, i forhold til de andre ulike typer hus ytterkledning. Men dette populære ytterkledning materialet kan utvikle sprekker, under tøffe klima. Selv ekstreme varmen kan gjøre at vinylen ytterkledning å smelte, kan det bli sprø i kaldt vær. Selv en liten påvirkning kan forårsake skader på slike ytterkledning. Disse forholdene krever erstatning av vinyl Fasader eller reparere. Skifte vinyl Fasader er ikke en vanskelig oppgave, og du kan gjøre det selv, og spare penger.
Vinyl Fasader Reparasjon
Noen av vinyl Fasader panelene kan utvikle sprekker eller hull, noe som kan repareres enkelt. Men i tilfelle av omfattende skader på noen paneler, må du erstatte den skadede vinyl Fasader, som å reparere kan ikke bringe tilbake panelet til sin opprinnelige form. Følgende er noen tips om hvordan å reparere vinyl Fasader. Den første og fremst skritt er å sette inn en zip verktøy under nedre kant av vinyl ytterkledning, som er over panelet du vil reparere. Du må låse til det skadede panelet fra den ene over den. Når panelet (som ligger ovenfor) er løs, fjerne spiker som brukes til å feste skadet panel på veggen. Nå, trekk ut de skadede panelet og legge den ut på en flat overflate. Baksiden av panelet må være belagt med et PVC renere. Få en bit av et vinyl panel og hold den på baksiden av sprekken med PVC sement. Nå er den reparerte ytterkledning klar til å festes på veggen. Husk å la noen mellomrom mellom nagle hodet og på sidesporet.
Hvordan Erstatt Vinyl Fasader?
Mens små sprekker og hull kan repareres, må disse paneler som har lidd større skade, erstatning. Skifte vinyl paneler er ikke en vanskelig jobb, hvis du har de riktige verktøyene og fritid. Denne oppgaven vil være lettere for de som har en idé om hvordan du installerer vinyl Fasader. Det viktigste du trenger til vinyl Fasader erstatning er å skifte panel, som må være av samme farge og tekstur, som skadet en. Du må fjerne de skadede panelet med en zip verktøy. Hvis du synes det er vanskelig å dra neglene ut, bruke klo av en hammer eller en lirke bar. Kontroller som du ikke skader skum isolasjonen under panelene. Bruk en tinn avklipt å kutte erstatning panelet til ønsket lengde og forsiktig skyv nedenfra. Påse at den nedre kanten av den nye panelet er hektet på ryggen gitt i panelet under den. Nå, spiker panelene på veggen (bruk nye negler) og være plass mellom nagle hodet og på sidesporet. Ikke glem å låse rillene på nye panelet med det over det. Bruk zip-verktøyet til å dra den nedre kanten av panelet over den nye, så det obligasjoner med den nye. Du har nå erstattet den ødelagte vinyl ta parti med en ny.
Nå vet du hvordan å reparere vinyl Fasader, og metoden med å erstatte den. Reparasjon og utskifting av vinyl Fasader kan gjøres selv, hvis oppgaven innebærer noen siding paneler. Hvis det er mange kontrollpanel, kan du også søke hjelp av fagfolk.