Krydder en støpejern skillet

Du kan aldri gi slipp på noen gode gamle ting, uansett hvor mange prangende og høy teknologi ting kommer opp. En støpt jern skillet er et godt eksempel på dette. Din bestemor brukte den, brukte din mor det og du bruker den. Krydder en støpejern skillet er det som gir det et så langt liv. Så hver kokk eller matlaging entusiast verdt salt hans, burde vite, hvor til årstid ett støpejern stekepanne. Jeg har selv en arvestykke støpejern skillet, som er stoltheten til mitt kjøkken. Å være en Jomfruen, er jeg veldig nærtagende om alle mine ting og må dem å være i skjønneste orden. Så jeg sørget for at jeg lærte å sesongen en støpejern stekepanne samt lære alle de flotte oppskriftene gjort mulig av den.
Nye ikke-stikker panner kan ikke gi samme selv steketemperatur og naturlig ikke-klissete belegg som en erfaren støpejern skillet gir. Mange topp kokker fremdeles foretrekker å bruke en støpejern stekepanne, istedenfor ultra moderne kjemisk belagt ikke stikker gryter av samme grunn. Her vil jeg vise deg den rette veien for krydder ett støpejern stekepanne hjemme. Du må årstid det ofte, for å opprettholde en jevn og naturlig olje lag på det som hjelpemidler god matlaging. En forkullet eller brent ut, med en svart lag er tegnet av en godt erfaren støpejern stekepanne. Det er et verdifullt tillegg til kokekar din.
Trinn i krydder en Cast Iron Skillet; Her er en trinnvis prosedyre som smaksstoff en støpejern stekepanne.
Trinn 1: Ta ut alle liming, Emballasje og Rengjør grundig, Hvis du starter med en ny støpejern stekepanne, deretter den første delen av krydder innebærer å fjerne alle klistremerkene, overflate skitt og lim av det. Deretter rengjør den med såpevann grundig, og husk at dette er siste gang du bruker vann med den. Heretter, etter krydder, vil du bare rense den med salt og tørt papir. Man må vite hvordan du rengjør en støpejern stekepanne unngå vann i renseprosessen, da dette sparer det fra å ruste.
Trinn 2: Klargjøre skillet og Klar Ovn, Neste, Forvarm ovnen til 350 ° F eller høyere. Påfør matolje, bacon fett eller animalsk fett sjenerøst over skillet overflaten. Påfør så jevn og tykk pels, som mulig. Krydder ett støpejern skillet tar mye tålmodighet.
Trinn 3: Plasser skillet i ovnen, Sett stekepannen på innsiden av ovnen, og varme den for rundt en time eller så. Ikke bli skremt hvis du lukter litt røyk. Dette er normalt. Oljen slår seg ned og fyller alle sprekker i skillet til skaper en jevn overflate, som til slutt sørger for jevn temperatur oppvarming.
Trinn 4: Fjern og la den avkjøles, fjern katten jern stekepanne fra ovnen og la det avkjøles. Som skillet kjøler, ser du et skinnende svart lag over skillet overflate. Krydder en støpejern skillet er en gang ikke nok. Akkurat som årgangsvin krever år å tilegne seg smak, vil støpejern kreve år med krydder, før det blir noen nær, å kunne sammenlignes med din bestemors verdifulle støpejern skillet. Rengjør alltid overflate skillet, etter bruk og rengjør det grundig. Husk regelen "ikke vann", når du rengjør det. Sesong skillet, så ofte du kan. Det vil sakte få den forkullede svarte utseende, som er merket av en godt erfaren skillet.
Matlaging handler ikke bare om å få oppskrifter høyre. Det er også om å bruke riktig verktøy til rett jobb og opprettholde dem. Vi må mestre alle disse små triksene av handelen, som ett krydder støpejern stekepanne, som går langt i å lage deg et fantastisk kokk.