Hvordan bygge Custom Car Speaker Boxes

Før vite hvordan man kan bygge egne høyttaler kasser til bilen din, er her en kort idé om bilen høyttaler bokser og deres typer. Den type bass du får fra bilens lydsystem ikke helt avhengig av høyttaleren. For optimal ytelse høyttaler, trenger du sterke og tett bygget høyttaler bokser. Høyttalere uten høyttaler kasser eller vedlegg ikke kan levere fullt bass, som lyden fra baksiden av høyttaleren kansellerer noen av de lave frekvensene fra isfronten av høyttaleren.
Forseglet skap eller custom høyttaler boksene er mindre enn alt andre typer subboxes, men er mest utbredt og lett å konstruere. De gir ikke luft å flykte fra boksen, noe som gjør det vanskelig for høyttaleren til å flytte inn og ut. Dette, som et resultat, forbedrer transient respons, dvs. strammere bass og bedre lyd nøyaktighet. Disse boksene har god effekt evne og sine tett tillukket design forhindrer at den som snakker motor struktur å kjøle ned som andre bokser. Annet enn forseglede esker, det er portet bokser som bruker en åpning for å forsterke dypere og kraftfull bass. Båndpassdesign boksene er en annen type bil høyttaler bokser som er designet for maksimal slam. De fungerer også fint for rap reggae og hard rock musikk som den lyden som kommer ut er aggressiv og høyt, innenfor et smalt frekvensområde.
Skritt å bygge egendefinerte høyttaler Boxes
Her følger noen enkle tips som vil hjelpe deg å bygge høyttaler kasser til bilen din:
Ting Required: ¾ tommers høy tetthet partikkel bord, bormaskin, bilstereo subwoofere, stikksag, subwoofer boksen Swiss Army Auto Verktøy, router, fil, ¾ tommers bit, ned spiral bit, sandpapir, barberblad, målebånd, skruer, blyanter, silikon, loddetinn, loddes pistol, spray lim, kalkulator, kladdepapir, teppe.
Instruks:; Ta kontakt med subwoofer eller høyttaler forhandler å finne ut riktig dimensjoner av kabinettet. Husk å ta hensyn ¾ tommer for tykkelsen av sponplate. , Med hjelp av en penn og målebånd, tegner mønstre av høyttaleren på partikkel bord, som skal omfatte seks sider av boksen, og et senter skiller som inne i boksen å skille de to høyttalerne. Klipp ut mønsteret spores ved hjelp av stikksag. , Ved å bruke grillen dekning for subwooferen, trekker de ytre og indre områder på plasseringen av brettet der du vil plassere høyttalerne. , Med hjelp av ruteren ha ¾ tommers bit, rute ut området mellom den indre og ytre sirkel på en kuttedybde på 3 / 8 tommer dyp. Med denne rammen av høyttaleren vil hvile på toppen av boksen. ; Bor et stort hull, og med hjelp av stikksag kutte hull til høyttalerne. Glatt kantene og rutes område med en fil eller sandpapir. Skjær et 2-tommers hull på hver side av paneler for kontaktene på høyttaler ledninger. ; Sett opp boksen med skruer og forsegle skjøtene med silikon, slik at ingen luft lekker ut, men la frontpanelet siden som som vil holde høyttalerne. ; Påfør lim på den ytre området av boksen og baksiden av teppet og deretter legge teppet fast på esken. Med hjelp av barberblad, kuttet vertikale, horisontale og vinklet linjer i en stjerne design i teppet som dekker kontakten hull for høyttalere. ; Sett kontaktene gjennom hullene, på en slik måte at de to pinnen terminalene er inne i boksen. Fest kontakter med skruer og forsegle området rundt med silikon. ; Lodd hvilken kontakt og høyttaler ledning, dvs. den positive ledningen til den positive ledelsen i høyttaleren og negative ledningen til den negative lede av høyttaleren. ; Sett opp frontpanelet på boksen med skruer og forsegle med silikon. Plasser hver høyttaler til en stjerne design kuttet ut på teppet. Til slutt, installer kabinettet i bilen. , Jeg er sikker på at nå må være å ha en god idé om hvordan å bygge høyttaler kasser til bilen din. Custom speaker bokser kan enten ringe eller bryte den perfekte oppsettet av bilen høyttalersystemet, derfor prosedyren for å bygge høyttaler kasser til din bil bør gjennomføres nøye og perfekt.